News

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Verdict.ro
May 15, 2021 16:28 PM

Supriză mare în showbiz-ul românesc, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în prima zi de relaxare a restricțiilor! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente de când au aflat că vor deveni părinți și au decis să facă anunțul emoționant public pentru fanii de pe rețelele de socializare.

Chiar înainte de a veni micuțul lor pe lume, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să facă următorul pas în relație și să se căsătorească.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele

 

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu la începutul anului 2020, pe când se aflau în vacanță într-o locație exotică, anume Mexic. Cei doi formează un cuplu de la finalul anului 2018 și se pregătesc să ducă relația la următorul nivel și să devină părinți. Cât despre nuntă, până acum, planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus.

Ei bine, momentul a venit și cei doi si-au legat destinele astăzi. Ea a purtat o rochie superbă, albă, iar el un costum beige și tot așa s-au îndreptat și către localul unde va avea loc masa și dansul.

Captura instagram - Ramona Olaru
Captura instagram – Ramona Olaru

 

Bineînțeles, nu lipsesc nici Răzvan Simion, Ramona Olaru, Florin Ristei și toți colegii ce îi sunt aproape lui Dani Oțil la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’. Fanii, pe de altă parte, sunt emoționați și așteaptă să vadă când o să iasă la iveală mai multe informații despre evenimentul celor doi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Prisacariu 🙈🙊💃🐒 (@gabriela.prisacariu)

Cum se simte Gabriela Prisăcariu după ce a anunțat că este însărcinată

Cât despre schimbările din viața ei aduse de sarcină, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că se simte extrem de bine, nu are pofte și s-a îngrășat doar două kilograme. Totuși, viitoarea mămică se confruntă și cu o anumită provocare, anume faptul că nu poate să facă sport.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.”, a spus modelul.

„Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a adăugat iubita lui Dani Oțil.