General

Daniel Dae Kim s-a vindecat de coronavirus în 4 zile! Ce a declarat actorul

iulia.statie
April 6, 2020 12:03 PM

Daniel Dae Kim, cunoscut din pelicula ‚Lost’, a fost diagnosticat cu coronavirus, însă s-a vindecat în 4 zile. Acesta a povestit cum au reușit medicii să îl vindece, folosind o combinație de medicamente.

Pe aceeasi temaA început sezonul reducerilor pe site-urile online! Comercianții au scăzut prețurile din cauza coronavirusului

Daniel Dae Kim s-a vindecat de coronavirus în 4 zile! Ce a declarat actorul

Actorul a dezvăluit că activitatea sa a revenit la normal și se simte foarte bine, însă, deși este vindecat, preferă să rămână în izolare. Daniel a postat un mesaj pe un site de socializare pentru a le povesti fanilor experiența sa cu Covid-19.

El a declarat că medicamentele pe care le-a luat au fost Tamiflu,  Azithromycin sau Z-Pak şi hidroxiclorochina, pe lângă un inhalator. „Sunt fericit să spun că progresul meu a continuat și simt că am revenit la normal. Mă număr printre cele 80% dintre cazurile diagnosticate pozitiv și în care nu a fost nevoie de spitalizare.”, a povestit acesta. Momentan, actorul este în izolare în Hawaii.

 

View this post on Instagram

 

Thank you for your good wishes through this experience. I hope it was informative and helpful to anyone who needed it. Continued love and prayers to all who are fighting this illness.

A post shared by Daniel Dae Kim (@danieldaekim) on

El a fost testat pozitiv pe 18 martie, după ce a avut simptome ca și dureri în gât și febră. Acesta și-a revenit miraculos în câteva zile și a simțit să își ajute fanii și să le redea optimismul. „Consider că arma secretă a fost hidroxiclorochina. Este un medicament pentru combaterea malariei și a fost folosit cu succes în Coreea de Sud pentru acest virus. Acesta este și medicamentul menționat de președintele Trump.”, a declarat actorul.

Acesta a fost plecat la New York pentru filmări, însă când s-a întors în Hawaii și-a dat seama că are simptomele virusului. El a fost testat în Honolulu, după ce a decis să intre voluntar în carantină. „Din fericire, nu a fost ceva de viață și de moarte pentru mine.”, a spus el.