News

David Beckham a participat la prezentarea Victoriei Beckham de la London Fashion Week alături de trei copii ai lor

iulia.statie
February 17, 2020 13:37 PM

David Beckham și trei dintre cei patru copii au fost văzuți stând mândri în primul rând la prezentarea Victoriei Beckham de la London Fashion Week toamnă/iarnă 2020.

Pe aceeasi temaLondon Fashion Week 2020: Simone Rocha, Victoria Beckham și Roland Mouret

Fostul fotbalist, în vârstă de 44 de ani, a participat la spectacolul soției sale alături de Romeo, 17 ani, Cruz, 14 ani și Harper, 8 ani, în timp ce Brooklyn, fiul lor în vârstă de 20 de ani, a lipsit de la marele eveniment. Această prezentare a părut a fi și o întâlnire de familie, ținând cont că mama lui David, Sandra West a venit alături de mama Victoriei, Jackie Adams.

Jackie a purtat la prezentarea de modă un costum într-o nuanță de portocaliu piersică, combinat cu o bluză albă și pantofi în două culori. Aceasta și-a coordonat outfit-ul cu Sandra, ce a ales să poarte o bluză albă cu un costum albastru.

Imediat după prezentare, faimoasa Victoria Beckham a apărut, arătând la fel de stylish ca întotdeauna, purtând o bluză albă în combinație cu pantaloni negri cu talie înaltă. Imediat după show, ea a ales să posteze un mesaj pe social media.

„În acest sezon m-am gândit la tensiunea dintre rafinament și rebeliune. Am fost inspirată de diferite tipuri de femei, diferite caractere, diferite momente și atitudini, dar fără restricții. Noi nu urmăm regulile. Noi ne urmăm instinctele.”, a scris Victoria.

„Am vrut să explorez cum aș putea onora tradiția dar să provoc obiceiul. Să fiu subversivă dar totuși sofisticată. Această colecție este pentru cei ce suntem sinceri cu noi înșine, însă ne surprindem. Ne schimbăm regulile. Asta numesc eu o rebeliune delicată.”, a continuat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

This is what I call my gentle rebellion. #VBAW20 – live on Instagram this morning from #LFW. X Kisses VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Mai mult, Beckham a postat o poză cu micuții săi și a dezvăluit că Brooklyn nu o să fie prezent. Acesta a ales să își mențină stilul clasic, într-un costum Dior.