News

David Beckham, mesaj special pentru toate mamele din lume

iulia.statie
March 23, 2020 16:54 PM

David Beckham a ales să sărbătorească toate mamele din lume. În primul rând, poate vă întrebați ce este cu toate aceste urări. În U.K. se sărbătorește ziua mamei, așa că toți cei ce provin de acolo au postat mesaje pe social media pentru a transmite urări.

Pe aceeasi temaDavid Beckham a participat la prezentarea Victoriei Beckham de la London Fashion Week alături de trei copii ai lor

Fostul fotbalist și-a dorit să aducă un tribut pentru soția sa, Victoria Beckham, mama sa, Sandra Beckham și soacra sa, Jackie Adams.

„Vă iubim foarte mult, îmi pare rău că nu putem petrece această zi împreună, însă voiam să știti cât de dor ne este de voi și cât de mult vă iubim.”, a scris acesta.

David Beckham, mesaj special pentru toate mamele din lume

Mai mult, starul a scris și pe instastory câteva cuvinte în care își exprima admirația față de mamele din toată lumea: „Aș vrea să folosesc această oportunitate pentru a sărbători mamele din toată lumea. Există atât de multe ce lucrează în domeniul sănătății sau educației, având grijă ca noi să fim în siguranță.”

„Aș vrea să pun lumina pe ele astăzi. Dacă mama ta se află în prima linie în această criză teribilă, aș vrea să îi aud povestea și să o împărtășesc cu toți. Haideți să ne luăm un moment pentru a mulțumi pentru toate mamele pentru că se datorăm foarte multe.”, a continuat Beckham.

Mai mult, Brooklyn Beckham a dezvăluit o fotografie emoționantă în care se află alături de mama sa. „Ești cea mai minunată mama, cea mai bună prietenă și te iubesc foarte mult.”, a dezvăluit acesta.

 

View this post on Instagram

 

Happy Mother’s Day mum xx you are the most amazing mum and you are my best friend and I love you so much ❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

„La mulți ani de Ziua Mamei pentru cea mai bună mamă din lume, te iubesc foarte mult și sper să ai o zi minunată.”, a scris și Romeo Beckham.

 

View this post on Instagram

 

Happy Mother’s Day to the best mum in the world love you so much and hope you have an amazing day ♥️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on