News

David Beckham, totul despre prima întâlnire dintre el și Victoria

iulia.statie
February 27, 2020 17:52 PM

David Beckham și Victoria Beckham sunt căsătoriți de peste 20 de ani. Totuși, acesta încă își amintește prima lor întâlnire, de parcă ar fi fost ieri.

Pe aceeasi temaDavid și Victoria Beckham au împlinit 20 de ani de mariaj! Fotografii memorabile cu celebrul cuplu

Fostul jucător de fotbal a povestit totul despre prima lor întâlnire într-un episod al emisiunii ‚The Tonight Show’.

În 1997, atunci când David juca pentru Machester United, Victoria a venit pentru a vedea echipa jucând în Londra, alături de managerul său de pe atunci și de colega ei de trupă, Mel C.

David Beckham, totul despre prima întâlnire dintre el și Victoria

„Toți aveam favorita noastră Spice Girl. Bineînțeles, Victoria era a mea. Ar fi fost ciudat să nu fie așa.”, a povestit David.

Deși cei doi nu au vorbit imediat după meci, destinul le-a mai oferit o șansă atunci când trupa Spice Girls a mai venit să vadă jucând echipa Manchester.

„Ea băuse câteva pahare. Deci, am decis: ‚De ce nu? O să încerc să îi cer numărul.’”, a spus David.

„Am vorbit aproximativ o oră în loja jucătorilor. În ziua aceea ea luase trenul, deci și-a scris numărul de telefon pe biletul de tren, pe care încă îl păstrez.”, a adăugat Beckham.

Cei doi s-au logodit în 1998 și s-au căsătorit în 1999. Acum, aceștia au patru copii, Brooklyn Beckham, 20 de ani, Romeo Beckham, 17 ani, Cruz Beckham, 15 ani și Harper Beckham, 8 ani.

„Știi, copiii sunt prioritatea noastră, deci tot ce facem se învârte în jurul lor. Dar amândoi lucrăm din greu. Ne sprijim și suntem foarte norocoși că ne-am cunoscut și am crescut împreună.”, a dezvăluit și Victoria în octombrie într-un episod din ‚Today’.