News

David Foster, tătic pentru a șasea oară la vârsta de 70 de ani

iulia.statie
October 10, 2020 11:10 AM

David Foster urmează să devină tătic pentru a șasea oară! Soția lui, în vârstă de 34 de ani, Katharine McPhee, este însărcinată cu primul bebeluș.

Pe aceeasi temaRooney Mara și Joaquin Phoenix vor avea un bebeluș! Actorul, pentru prima oară tătic

David Foster și Katharine McPee vor deveni părinți

Actrița a fost surprinsă de către paparazzi în timp ce făcea cumpărături pentru viitorul copilaș în Montecito, California, iar burtica de gravidă era foarte vizibilă, fără a o mai putea ascunde, semn că sarcina este înaintată.

Cei doi sunt căsătoriți de peste un an, iar în timp ce gurile rele nu știau dacă vor avea succes, din cauza diferenței de vârstă, se pare că aceștia se înțeleg minunat și vor deveni părinți, însă, momentan, nu se știe dacă vor avea fetiță sau băiețel.

David Foster a mai avut alte patru mariaje, unul cu B.J. Cook, între 1972 și 1981, altul cu Rebecca Dyer, din 1982, ce a ținut patru ani, cu cu Linda Thompson între 1991-2005 și cu Yolanda Hadid, o relație ce a început în 2011 și a ținut 6 ani. El are cinci copii, Erin, 38 de ani, Jordan, 38 de ani, Sarah, 39 de ani, Amy, 46 de ani și Allison, 50 de ani.

În 2019, acesta decidea să se căsătorească cu Katharine McPee, iar acum acesta va deveni din nou tătic, pentru a șasea oară, la vârsta de 70 de ani. Cei doi se cunosc de 14 ani, acesta fiindu-i mentor actriței în concursul American Idol, sezonul 5.

Producătorul și milionarul David Foster este cel ce i-a ajutat pe Ducii de Sussex cu privire la mutarea lor în Canada, ba chiar le-a aranjat mutarea secretă de pe insula Vancouver. Meghan Markle, ce are o prietenie veche cu David și soția lui, Katharine McPhee, i-a făcut pe cei doi să lege o prietenie strânsă și cu partenerul ei, Prințul Harry.

„Soțul meu are o relație foarte, foarte frumoasă cu Harry. Sunt extrem de drăguți. Parcă ar fi tată și fiu.”, a spus artista într-un interviu cu publicația Acces Hollywood.