News

David și Victoria Beckham, infectați cu coronavirus?

iulia.statie
September 8, 2020 13:40 PM

Există câteva zvonuri ce susțin că David și Victoria Beckham au fost testați pozitiv de coronavirus în luna martie după o petrecere din Los Angeles.

Pe aceeasi temaBrooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au logodit

Ce s-a întâmplat cu David și Victoria Beckham

Potrivit publicației The Sun, cei doi și mai mulți apropiați, prieteni și angajați, au fost infectați cu virusul, însă, au decis să țină totul secret. Aceștia s-au îmbolnăvit de coronavirus după ce au zburat în America pentru a-l susține pe David Beckham ce trebuia să se ocupe de echipa sa de fotbal din Miami.

O sursă a spus pentru publicația menționată că ei au mers la mai multe petreceri în L.A., de unde au luat și virusul. Apoi, cei doi au zburat către Anglia, pentru a îl sărbători pe fiul lor, Brooklyn Beckham, ce a împlinit 21 de ani pe 6 martie. Aceștia au organizat o petrecere de pomină, unde au participat mai multe vedete, printre care Emma Bunton și Stormzy.

Se pare că David Beckham a început să se simtă rău în Miami, iar Victoria a avut și ea ulterior simptome. Aceștia și-au făcut testele, ce au ieșit pozitive. „David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria și familia au zburat pentru a-l susține.”, a spus o sursă pentru The Sun.

Mai mult, aceeași sursă susține că aceștia au sărbătorit ziua fiului lor înainte de a face o scurtă călătorie în Miami, dar problemele au început când s-au întors. „David a început să se simtă rău, Victoria a avut temperatură și dureri în gât. În același timp, mai multe persoane din echipa lor, șoferi, bodyguarzi și asistenți, s-au îmbolnăvit, unii foarte grav.”

Unde s-au izolat aceștia

„Victoria s-a panicat și familia a intrat în carantină timp de două săptămâni. S-a speriat pentru că puteau fi persoane virale și a făcut tot ce a putut pentru a reduce la minim riscurile ce puteau apărea. A fost foarte panicată, au fost câteva săptămâni grele.”, a spus sursa.

Imediat după ce s-au recuperat, atât ei, cât și echipa lor, au continuat să își facă controale regulat, iar cei doi soți s-au dus să se testeze pentru anticorpi înainte de vacanța din Grecia și Italia. Pe timpul perioadei de izolare, aceștia au stat în conacul lor. Contactați de publicația MailOnline, reprezentanții celor doi au refuzat să facă vreun comentariu.