News

De ce a apelat Kim Kardashian la o mamă-surogat pentru al patrulea copil şi cine este aceasta?

adelina.duinea
May 13, 2019 12:53 PM

Săptămâna trecută, familia Kardashian-West s-a mărit de la cinci la șase membri. Cel de-al patrulea copil și al doilea fiu al cuplului a venit pe lume joi seara, pe 9 mai. Cine l-a purtat în pântece?

De ce a apelat Kim Kardashian la o mamă-surogat pentru al patrulea copil şi cine este aceasta?

Ca şi-n cazul micuţei Chicago, al treilea bebeluș al cuplului, ultimul băiețel a fost adus pe lume de către o mamă-surogat. Decizia a venit după ce vedeta TV a fost sfătuită de medici să nu mai rămână însărcinată, existând riscul să-şi piardă viaţa.

Deşi mulţi se aşteptau ca şi acest bebeluş să fie purtat în pântece de Lorena, prima mamă-surogat a cuplului, aceasta fiind însărcinată cu propriul copil, scrie OK! Magazine.

Citește și: Ce nume va purta al patrulea copil al cuplului Kim-Kanye

Kim şi Kanye au fost nevoiţi să găsească o altă mamă-surogat. Momentan, identitatea femeii care le-a purtat băieţelul în pântece rămâne necunoscută. Se ştie doar că aceasta se simte bine după naştere şi că bebeluşul seamănă perfect cu surioara lui, Chicago, în vârstă de doar un an.

Cei doi părinţi au patru copii acum: două fetiţe şi doi băieţei. Prima fetiță, North, și primul fiu, Saint, au fost ambii născuţi de Kim. Apoi, fetiţa Chicago şi ultimul băieţelul prin intermediul unei mame-sugorat.