News

De ce a divorţat Andreea Antonescu? Artista a spus tot adevărul

andreea voicu
September 7, 2019 17:55 PM

Andreea Antonescu a vorbit despre despărţirea de soţul său, Traian Spak. Artista a explicat motivele care au dus la despărţire.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu divorțează? Ce spune despre căsnicia cu Traian Spak

De ce a divorţat Andreea Antonescu? Artista a spus tot adevărul

Tatăl fetiţei sale prefera să locuiască în America, în timp ce Andreea a ales să îşi crească copila, pe Sienna, în România. Solista a mărturisit că distanţa i-a despărţit.

Invitată la emisiunea ‘Vorbește Lumea’ de la Pro TV, Andreea Antonescu a precizat că a avut o discuție cu soțul ei, pe FaceTime, în urma căreia au decis să divorţeze.

‘Divorțul propriu-zis este în faza actelor, dar noi considerăm că suntem două persoane libere de câteva luni, în urma unei discuții pe care am avut-o. La începutul lunii aprilie, am realizat că trebuie să rămân în țară, pentru că toate proiectele mele sunt legate de muzică. Am zis că poate e pentru prima dată în viață când ar trebui să accept realitatea, să mi-o asum.

Era vorba de timp, pe care noi nu puteam să-l mai petrecem împreună. Într-o discuție cu Traian, pe FaceTime, i-am arătat care sunt aspectele vieții noatre, i-am spus care sunt planurile mele de viitor, legate de carieră. El nu s-a opus vreodată carierei mele, asta trebuie să recunosc. A înțeles situația, nu pot să spun că a fost cel mai fericit, eliberat, bucuros’, a mărturisit artista.

De-a lungul timpul am fost certată că nu scot piese, dar am încercat să le spun oamenilor că este vorba despre familie. Mi-am dorit foarte mult să fie alături de fetiță și de aceea am pus stop carierei, ne-am mutat în State. Dar, m-am întors mult și des în România, pentru că muzica rămâne cel mai mare vis pe care l-am avut’, a mai precizat cântăreața.