News

De ce a divortat Roxana Ciuhulescu de primul ei sot

andreea voicu
October 13, 2018 12:11 PM

In urma cu un an, fosta prezentatoare a emisiunii Pro Motor a divortat. Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu au fost casatoriti timp de 10 ani. Cei doi si-au spus adio in urma cu un an, in 2017.

Pe aceeasi temaUPS! Max Mara sau Mango?

Conform Click.ro, cei doi au divortat din cauza infidelitatii. Mihai Ivanescu ar fi avut o aventura cu o femeie. Cei doi au fost intimi in 2016, chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu. Este vorba de o japozenă cu care fostul soţ al Roxanei s-a afişat la evenimentul de lansare a noului model Jeep Wrangler şi cu care, la doar jumătate de ore de când au ajuns la eveniment, s-a retras subtil la vila din Pipera, acolo unde locuia cu fosta sa soţie.

”Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, a povestit o sursă apropiată fostului cuplu.

„2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie: decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! – iubită.…ahh, era să uit şi «umpic» gravidă. Da! – voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit – un frăţior.

Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare. Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos”, a scris Roxana în urmă cu câteva luni pe blogul său.