Beauty

De ce a renunţat Michelle Pfeiffer la parfum timp de 10 ani

andreea voicu
April 10, 2019 16:17 PM

Michelle Pfeiffer este adepta produselor cosmetice naturale, aşa că a renunţat să mai folosească parfum timp de 10 ani. Actriţa a declarat că motivul principal al acestei decizii a fost că le considera toxice pentru sănătatea sa.

Mai mult de atât, celebra Michelle şi-a lansat propria linie de parfumuri, ‘Henry Rose’, care conţin puţine ingrediente de cea mai bună calitate. Noua colecţie de parfumuri poartă numele copiilor săi şi este creată în colaborare cu brandul International Flavors and Fragrances.

De ce a renunţat Michelle Pfeiffer la parfum timp de 10 ani

Michelle Pfeiffer a mărturisit că toate parfumurile, cinci la număr, sunt 100% naturale şi nu conţin substanţe dăunătoare organismului.

Mi-am dat seama că produsele pe care le foloseam sunt incredibil de toxice. Am început să caut produse fără parfum și nu prea am găsit. Lucrurile s-au schimbat de atunci, dar tot e puțin”, a declarat celebra actriţă.

Colecția de parfumuri ‘Henry Rose’ a lui Michelle Pfeiffer va primi un premiu de excelență din partea  Environmental Working Group Verified datorită ingredientelor 100% naturale pe care le conține.

 

View this post on Instagram

 

“I wanted to develop something that I could offer the consumer that was safer than anything that was on the market, 100% transparent in its ingredients, but that could absolutely compete with all of the other fine fragrances in the marketplace.” x MP

A post shared by Henry Rose (@henryrose) on