Vedete

De ce a schimbat Kylie Jenner numele fiului său nou-născut: ”Pur și simplu am simțit că nu este...”

maria.apostol
March 22, 2022 15:12 PM

Una dintre cele mai tinere și bogate femei de pe planetă, miliardara Kylie Jenner a născut de curând cel de-al doilea ei copil, un băiețel al cărui nume pare că i-a dat ceva bătăi de cap. 

Kylie Jenner a născut la începutul lunii februarie al doilea ei copil pe care îl are împreună cu rapperul Travis Scott. Model, influencer și antreprenoare, ea a făcut marele anunț printr-un mesaj pe instagram. Tot acolo unde i-a anunțat și numele inițial. Cei doi au ales inițial numele „Wolf” (n.r. Lup), însă s-au gândit mai bine și și-au dat seama că nu i se potrivește.

Numele fiului nostru nu mai este Wolf. Pur și simplu nu am simțit că ar fi el. Am vrut doar să împărtășesc pentru că îl văd în continuare pe Wolf peste tot”, a scris Kylie  pe Instagram.

Kylie Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian – Jenner, devenite celebre graţie serialului de tip reality-show „Keeping Up with the Kardashians”.

Ea este şi fondatoarea brandului Kylie Cosmetics, al cărui acţionar majoritar este compania de produse cosmetice Coty Inc.

Cum se numeşte acum baieţelul

Cea mai recentă postare de pe Instagram a vedetei dezvăluie numele nou al bebeluşului? Ei bine, asta cred majoritatea fanilor. SON este posibil să fie numele. SON inseamnă FIU in limba engleză, iar o altă variantă pe care fanii o speculează este SUN (soare), astfel cei doi copii ai cuplului s-ar numi Furtună (Stormi, numele primei nascute) şi Soare (numele baieţelului). Ne place! Vouă?

A fost desemnată cea mai tânără miliardară din istorie

Serialul TV „Keeping Up with the Kardashians” le-a ajutat pe Kylie Jenner şi sora ei vitregă Kim Kardashian să îşi lanseze cariere de succes în industria modei şi a produselor cosmetice. Kylie Jenner beneficiază şi de un număr impresionant de admiratori pe reţelele de socializare. Ea are peste 320 de milioane de fani pe Instagram.

În 2019, când avea doar 21 de ani, Kylie a bifat un succes răsunător. Și a ajuns, datorită afacerii ei, cea mai tânără miliardară din istorie!

Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea şi recunoaşterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr“, a declarat vedeta pentru Forbes.

Jenner a reuşit să ajungă la o avere de un miliard de dolari şi datorită milioanelor de fani din social media.