News

De ce au divorțat Johnny Depp și Amber Heard! Motivul este unul rușinos

iulia.statie
July 8, 2020 14:55 PM

Divorțul dintre Johnny Depp și Amber Heard este unul extrem de mediatizat și din ce în ce mai multe detalii șocante ies la iveală. Actorul a făcut câteva dezvăluiri despre motivul separării dintre el și actriță, iar declarațiile sale sunt extrem de rușinoase.

Pe aceeasi temaCare sunt cele mai cool cupluri vintage de vedete

Motivul despărțirii dintre Amber Heard și Johnny Depp este unul rușinos

Johnny Depp a făcut câteva mărturisiri incredibile în fața magistraților, în timpul procesului în care este audiat. Acesta a dezvăluit că în timpul relației sale cu Amber, a avut loc un accident de-a dreptul dezgustător.

Actorul ar fi spus că cineva și-a făcut nevoile în patul lor, iar confruntată de Johnny, Amber ar fi răspuns că totul ar fi avut legătură cu o farsă inofensivă. Acest incident s-a petrecut în luna mai 2016, după o petrecere dată în cinstea zilei de naștere a lui Heard.

Ce s-a întâmplat între cei doi

„Dimineața, după petrecere, domnișoara Heard sau unul dintre prietenii ei și-a făcut nevoile în patul nostru. Pe 12 mai, Amber i-a mărturisit managerului nostru imobiliar Kevin Murphy că lăsarea materiilor fecale în pat a fost doar o farsă inofensivă, făcându-se vinovată de incident, în timp ce ea a încercat să dea vina pe câinii noștri.”, a dezvăluit Depp.

Mai mult, acesta a povestit că nu avea cum să fie vina câinilor, deoarece animalele lui de companie sunt de talie mică și nu aveau cum să ajungă în pat.

Amber Heard l-a acuzat în nenumărate rânduri pe actor de faptul că ar fi agresat-o, iar acesta a negat vehement acuzațiile aduse, spunând că fosta soție își dorește doar să câștige notorietate. Actrița a scris o declarație în care a detaliat momentele de violență domestică, iar Depp i-a răspuns printr-un proces de defăimare, cerând daune de 50 de milioane de dolari. Pe lângă faptul că Johnny continuă să spună că nu și-a atins niciodată fosta soție nici măcar cu un deget, fosta sa iubită, Winona Ryder, i-a luat apărarea în acest proces, dezvăluind că niciodată actorul nu a fost violent cu ea.