News

De ce crede toată lumea că Meghan Markle este însărcinată

Verdict.ro
September 25, 2018 15:23 PM

Ieri, Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut apariția la Premiile Coach Core ale Universității Loughborough.

Pe aceeasi temaMeghan Markle și Prințul Harry au plecat într-o călătorie secretă

Meghan a arătat la fel de radiant ca întotdeauna, însă jurnaliștii Cosmopolitan au remarcat ceva diferit. Ducesa de Sussex și-a purtat, pentru prima dată în foarte mult timp, părul drept.

De ce crede toată lumea că Meghan Markle este însărcinată

Coafura ei, care de obicei presupunea niște bucle lejere sau un coc, este, de data asta, perfect dreaptă! Ducesa pare chiar proaspăt tunsă. Aruncă o privire!

Jurnaliștii Cosmopolitan au urmărit cel puțin 60 de pagini de fotografii cu Meghan doar pentru a-și confirma cât de mult timp a trecut de când Ducesa și-a purtat părul așa. Coafura ei caracteristică este asta:

Sigur vă întrebați, așa și? Și-a schimbat coafura, mare lucru. Cosmopolitan crede, însă, că asta ar putea însemna ceva. De ce?

Ei bine, de fiecare dată când Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și-a anunțat una dintre sarcini, a avut o coafură diferită de cea clasică ei.

Cu o lună înainte de a-și anunța ultima sarcina, Kate Middleton și-a tuns părul scurt. Cu o lună înainte de a doua sarcină, Kate refuză să-și vopsească rădăcinile, iar cu o lună înainte de prima sarcină, Kate șochează lumea cu o tunsoare cu breton.

Tehnic vorbind, Meghan e posibil doar să nu fi avut timp să-și onduleze părul. În orice caz, dacă într-o lună nu-și anunță sarcina, vom ști că ne-am înșelat!