News

De ce Delia nu face un copil: 'Îi convine situația de a fi...'

andreea voicu
June 17, 2019 13:25 PM

Întrebată adesea de ce nu face un copil, Delia răspunde mereu cu o doză de calm și încearcă pe cât posibil să evite discuțiile pe această temă. Se pare că artista nu se grăbește să devină mamă, deși a trecut de vârsta de 35 de ani.

Pe aceeasi temaDelia și sora ei nu vor să fie comparate! „Cine ne compară în orice fel, mama lui e ..”

Weekend-ul trecut, solista a participat la botezul celui de-al doilea copil al surorii sale, Oana. Cu toate că nu are încă copii, Delia este o mătușă implicată și este extrem de dedicată atunci când vine vorba de nepoțeii săi, pe care îi iubrște ca pe ochii din cap.

De ce Delia nu face un copil: ‘Îi convine situația de a fi…’

Sora sa a explicat motivul pentru care Delia nu își dorește să facă copii acum.

‘Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei’, a declarat Oana Matache pentru Click.

În urmă cu ceva timp, Delia declara că nu se află deocamdată în starea necesară pentru a deveni mamă. Sinceritatea sa i-a adus numai critici, ea fiind întrebată obsesiv când va face un copil.

‘Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Ești egoistă dacă nu faci un copil! Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată’, a spus Delia pentru o publicație online.

Asta o să fie mereu. Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorinţa mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzaţia că trebuie. Şi eu cred că nu trebuie nimic’, a mai adăugat artista.

Delia este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar din 2012 sunt căsătoriţi şi lucrează împreună, el fiind unul dintre oamenii-cheie din echipa artistei.