News

De ce divorțează Mary-Kate Olsen de Olivier Sarkozy

iulia.statie
May 31, 2020 14:16 PM

Mai multe surse au dezvăluit pentru publicația Page Six adevăratul motiv pentru care Mary-Kate Olsen a decis să divorțeze de Olivier Sarkozy.

Pe aceeasi temaAshley Olsen, rochia spectaculoasă purtată la nunta lui Jennifer Lawrence

Fosta soție, mărul discordiei?

Se pare că decizia a fost luată de Mary-Kate pentru că soțul ei a decis să o aducă pe fosta soție și copiii lor în casa în care locuiau, pe toată durata pandemiei de coronavirus, pentru a încerca să îi protejeze de riscurile virusului.

Vedeta, în vârstă de 33 de ani, deja a depus actele la tribunalul din New York, însă anumite surse au declarat că ea și soțul ei au decis să se despartă încă din luna aprilie. Atunci, Olivier, a decis ca în casa în care aceștia locuiau să o aducă pe fosta soție, Charlotte Bernard și cei doi copii ai lor, Julien și Margot, dar și pe mama sa.

„Olivier era îngrijorat pentru siguranța familiei lui în New York pe timpul pandemiei. El a insistat să își aducă fosta soție, copiii și mama din New York în casa lor din Bridgehampton. Poate că francezii cred altceva despre mariaj, dar, chiar dacă Mary-Kate îi adoră copiii lui Olivier, a fost prea mult ca și fosta soție să locuiască cu ei. Ce femeie și-ar dori ca fosta soție a partenerului să locuiască cu ea pe o perioadă nedeterminată în timpul unei crize?”, au susținut sursele.

„Între Charlotte și Olivier nu există o legătură amoroasă, însă el și-a dorit ca toți să fie în siguranță pe perioada pandemiei. Nu este ceva neobișnuit ca Charlotte să stea în casa cuplului din Hamptons pe durata vacanțelor, ea chiar a fost și la nunta lor.”, a spus o sursă.

Cât despre divorț, relația lor s-a răcit cu timpul. „Ei s-au distanțat emoțional. Nu există infidelitate sau trădare, ci doar s-au distanțat. Planul lui cu mutarea familiei a fost ultima picătură pentru Mary-Kate.”, a explicat sursa.

Olsen a depus actele de divorț pe 17 aprilie, însă pe atunci nu se puteau depune cereri de divorț, așa că cererea i-a fost respinsă. Ea își dorea ca divorțul să aibă loc cât mai repede pentru că se temea că soțul ei ar fi reziliat contractul de închiriere al apartamentului lor din New York.

„Sunt îngrozită că soțul meu va încerca să mă dea afară, iar dacă o să reușească, o să rămân fără locuință și fără bunurile personale.”, a scris Mary-Kate în dosarul ei, potrivit Page Six.