News

De ce este Gina Pistol îngrijorată înainte de naștere

iulia.statie
February 24, 2021 14:25 PM

Gina Pistol urmează să devină mămică pentru prima oară și abia așteaptă să își cunoască fetița. Totuși, deși trăiește clipe minunate, vedeta de televiziune a dezvăluit că se confruntă și cu anumite emoții înainte de naștere.

Pe aceeasi temaGina Pistol și Smiley au confirmat sarcina! Cum au făcut anunțul

Gina Pistol are emoții înainte de naștere

Gina Pistol și partenerul său, Smiley, anunțau că vor deveni pentru prima oară părinți printr-un videoclip postat pe canalul de Youtube al cântărețului. Pe atunci, aceștia vorbeau despre relația lor, dar dezvăluiau și sexul bebelușului, explicând că va veni pe lume o fetiță.

Încă de la anunțul superb, Gina Pistol și-a ținut fanii de pe social media la curent cu toate schimbările prin care trece. Acum, prezentatoarea de televiziune le-a explicat urmăritorilor săi că are emoții foarte mari, întrebându-se ce fel de mămică o să fie.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare… Cred că toate femeile au trecut prin asta.”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, despre kilogramele acumulate în sarcină

În trecut, vedeta de televiziune dezvăluia că se confruntă și cu anumite probleme, cum ar fi kilogramele acumulate în sarcină: ”Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni.”

Deși are parte de multe schimbări, Gina Pistol apreciază fiecare moment prin care trece. ”Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu.”, a spus vedeta în trecut.