News

De ce este Regina Elisabeta cel mai mare fan al lui Kate Middleton

iulia.statie
November 10, 2019 13:23 PM

Deși este stabilit deja că Regina Elisabeta o place pe Meghan Markle, se pare că și Kate Middleton este unul dintre membrii favoriți ai Familiei Regale.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

În ciuda tabloidelor, ce susțin că ele nu sunt apropiate, se pare că Ducesa a intrat în grațiile Reginei, acest lucru având sens. Drama a înconjurat familia în acest an, iar Kate a reușit să rămână calmă în urma controverselor.

De ce este Regina Elisabeta cel mai mare fan al lui Kate Middleton

„Regina este fanul Ducesei.”, i-a spus o sursă reporterului Vanity Fair, Katie Nicholl.

„Kate a rămas extrem de calmă în timpul acestor crize. Ea se comportă exact ca o Regină, se menține calmă și continuă orice s-ar întâmpla, iar pe lângă asta, ea a ajutat Familia Regală să pară absolut normală, ca toți ceilalți.”, a explicat sursa.

Recent, Ducesa a fost apreciată pentru aparițiile sale în care nu părea altceva decât o mamă normală. Luna trecută, ea a fost surprinsă cumpărând copiilor ei costume de Halloween de la un supermarket, iar puțin mai devreme, Kate a fost văzută într-un pub, bucurându-se de câteva băuturi.

Cu aceste lucruri ea și-a câștigat fanii pentru totdeauna.

„Este o fată normală, de la cum se îmbracă la cum interacționează cu oamenii.”, a explicat Claudia Joseph.

„Normalitatea ei a făcut-o foarte populară.”, a adăugat aceasta, spunând că Ducesa nu este plăcută doar în UK, ci în toată lumea.

Ba chiar, Kate dorește să își crească cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în același fel.

Sursă: InStyle