News

De ce îi este teamă Andreei Ibacka după ce fiica ei se va naște

Verdict.ro
September 27, 2018 18:09 PM

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni în curând părinți.

Pe aceeasi temaCatrinel Menghia este însărcinată!

De ce îi este teamă Andreei Ibacka după ce fiica ei se va naște

Actrița a vorbit pentru prima oară despre teama ei de după naștere.  Cei doi nu s-au hotărât încă la numele fiicei lor. Teama vedetei este ca nu cumva soţul său să îi pună numele fetiței în ultimul moment fără a-i spune.

„Dar încă n-avem nimic, nici măcar o listă scurtă. De fapt, și dacă ar fi să zicem că am găsit, se pare că n-o facem amândoi în același timp. Ba chiar mărturisesc că stau puțin cu frica în sân. Să nu se ducă amețitul să declare copila fără voia mea, încă din maternitate, și să-mi facă vreo surpriză”, a declarat Andreea Ibacka pentru Unica.

Bebelușul care urmează să vină pe lume este primul copil al blondei și al doilea al partenerului ei de viață, Cabral. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

Însărcinată în șapte luni, Andreea Ibacka a vrut să le arate tuturor câte kilograme are. Vedeta cântărește 57,2 kilograme.

Proba cantarului?#30weekspregnant #pregnant #7monthspregnant #weight #hakunamatata #momtobe #babyontheway #babygirl #healthy #healthypregnancy

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on