News

De ce încă mai există zvonuri privind dragostea printre celebrități?

iulia.statie
March 31, 2020 14:10 PM

Majoritatea persoanelor stau acasă, însă zvonurile privind noile relații ale celebrităților nu s-au oprit nicio clipă. Vedetele noastre, cum ar fi Ariana Grande, Demi Lovato sau Ben Affleck, au găsit noi persoane cu care pot să împartă timpul petrecut în carantină. Altele, cum ar fi Rihanna, flirtează pe social media. Chiar și unele cupluri ce erau extrem de deschise înainte, acum sunt pe prima pagină a tabloidelor, cum ar fi Shawn Mendes și Camilla Cabello.

Pe aceeasi temaCamilla Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit? Artista a dezvăluit totul

De ce încă mai există zvonuri privind dragostea printre celebrități?

Relația lui Ben Affleck cu Ana de Armas a înflorit. Luna aceasta, cei doi au fost văzuți împreună în Costa Rica. Deși s-au întors, ei au fost susprinși din ce în ce mai des în ipostaze tandre, fără a se mai ascunde. Evident, aceștia se aflau departe de alte persoane, însă cine s-ar gândi să se iubească în plină stradă în vremuri ca acestea?

Între timp, Demi Lovato și-a descoperit o nouă pasiune: actorii de operă. Aceasta a fost văzută la cumpărături alături de starul Max Ehrlich, toată lumea vorbind despre faptul că ei s-au izolat împreună, deși relația lor este relativ foarte nouă.

Ariana Grande se întâlnește cu un agent imobiliar, Dalton Gomez, de câteva săptămâni. Nina Dobrev pare să aibă o idilă cu Shaun White, iar Tyler Cameron, fostul iubit al lui Gigi Hadid, a dezvăluit câteva detalii extrem de subtile cu privire la faptul că are o relație cu Hannah Brown.

Mai mult, Rihanna și Drake flirtează prin comentarii, stârnindu-le curiozitatea fanilor.

Cabello și Mendes s-au retras în Miami, iar pe lângă activitățile zilnice, aceștia merg la câte o plimbare, unde sunt surprinși de paparazzi.

De ce se întâmplă toate acestea? În unele cazuri, deși celebritățile nu aveau o relație serioasă, au hotărât să se izoleze împreună. În altele, pentru că stăm acasă, bineînțeles că ne place să citim ultimele știri despre vedetele noastre favorite. Pot să fie încercări nereușite de PR pentru a atrage atenția, sau pur și simplu imaginația ne joacă feste, căci toți suntem plictisiți și căutăm să ne ocupăm timpul cu diferite lucruri.