News

De ce Keira Knightley refuză să mai joace în scene erotice regizate de bărbați

iulia.statie
January 26, 2021 18:28 PM

Keira Knightley a vorbit deschis despre disconfortul pe care l-a simțit atunci când filma scene erotice, dezvăluind că nu își mai dorește să participe în peliculele unde aceste momente sunt regizate de către bărbați.

Pe aceeasi temaActrița Keira Knightly s-a confruntat cu stresul post-traumatic la doar 22 de ani

Keira Knightley refuză să mai joace în scene erotice regizate de bărbați

Într-o conversație cu Lulu Wang și Diane Solway pentru podcast-ul ‚Chanel Connects’, actrița faimoasă în toată lumea a recunoscut că nu mai este interesată în a filma scene erotice regizate de către bărbați, discutând și despre motivul pentru care a luat această decizie.

Încă de când a devenit mămică, Keira a introduc o clauză specială în contractele sale, potrivit căreia secvențele de nuditate sunt excluse. Totuși, această clauză nu se aplică dacă pelicula în care joacă este regizată de o femeie. „Dacă aș face o poveste despre maternitate și acceptarea corpului, îmi pare rău, dar totul ar trebui să fie făcut cu o femeie regizor. Nu am o interdicție absolută, doar când vine vorba de bărbați.”, a zis aceasta.

„Nu vreau să fiu în scenele oribile de sex în care ești dat cu ulei și toată lumea se holbează. Nu mă interesează să fac acest lucru. Mă simt foarte inconfortabil acum încercând să portretizez privirea masculină.”, a adăugat actrița.

De ce a luat această decizie

„Spunând acest lucru, sunt momente în care văd complet de ce scenele de sex ar arăta bine în anumite filme și în care este nevoie de cineva care arată bine. Totuși, am avut doi copii și aș prefera să nu stau în fața unui grup de bărbați goală.”, a continuat Keira.

Nu este prima oară când aceasta vorbește despre faptul că i s-a schimbat gândirea asupra scenelor erotice de-a lungul anilor, așa că decizia sa nu este surprinzătoare. Keira nu este singura ce a luat o decizie asupra femeilor ce au ales o carieră ca și regizor. Spre exemplu, Natalie Portman a apărut la premiile Oscar într-o capă ce avea brodat numele fiecărei femei ce nu a fost nominalizată pentru premiul de ‘Cel mai bun regizor’, categorie dominată de cei de sex masculin pentru a 87-a oară la premiile Oscar.