News

De ce Kourtney Kardashian refuză să își mai expună relațiile romantice la televizor

iulia.statie
March 26, 2020 17:11 PM

Kourtney Kardashian nu vrea să mai dezvăluie detalii privind viața sa romantică prin emisiunea Keeping Up with the Kardashian. Vedeta a discutat într-un interviu recent cu Jason Kennedy pentru ‚In the Room’, despre experiența pe care a avut-o prin dezvăluirea relației cu Scott Disick. Starul a recunoscut că atenția primită a făcut-o să ia decizia de a dori să fie mai discretă.

Pe aceeasi temaA lăsat totul la vedere! Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la Hollywood Beauty Awards

De ce Kourtney Kardashian refuză să își mai expună relațiile romantice la televizor

„Singurele lucruri pe care nu vreau să le împart sunt relațiile mele. Timp de 10 ani, toată relația mea și a lui Scott a fost prezentată în show, am simțit că eram un fel de instrument, ceea ce ne-a făcut relația mai grea.”, a zis ea.

După ce a dezvăluit acest lucru, vedeta a spus că acum ia căsnicia în considerare: „Dacă eram într-o situație pregătită, cred că ar fi ceva ce mi-aș dori. Dar nu simt că îmi lipsește.”

Scott și Kourt au fost împreună pentru 10 ani și s-au despărțit în iulie 2015. Cei doi au împreună doi copii, Mason, 10 ani, Penelope, 7 ani și Reign, 5 ani. Ea a mai avut o relație cu Younes Bendjima, însă în 2018 au decis să se separe. Aceștia au mai fost surprinși împreună la finalul anului 2019, însă acum se pare că Kourtney se simte bine fără a avea o relație.