News

De ce lui Meghan Markle și Kate Middleton le este interzis să poarte diamante

adelina.duinea
September 22, 2018 12:09 PM

Știm deja cât de dure sunt regulile Familiei Regale Britanice. Manichiură întodeauna nude, fără degetele de la picioare la vedere, fără decolteu, etc. Nu știam, însă, că Duceselor le este interzis să poarte diamante. Ba chiar le vedeam obligate să o facă.

Pe aceeasi temaCe a purtat Iulia Albu la Săptămâna Modei de la Milano

Potrivit lui Myka Meier, experta în etichetă regală, femeile din familiile regale nu au voie să fie prea „sclipitoare” ziua. Din acest motiv, Kate și Meghan au voie să poarte diamante doar după ora 18:00.

De ce lui Meghan Markle și Kate Middleton le este interzis să poarte diamante

Tot după această oră, ducesele au voie să poarte și accesorii metalice, pietre prețioase, perle și safire. Seara, diamantele sunt permise, deoarece nu mai sunt la fel de strălucitoare ca în timpul zilei, scrie divahair.ro.

Cu toate acestea, Meghan Markle a purtat diamante în ziua nunții ei și a strălucit ca o adevărată prințesă!

O regulă surprinzătoare de la care Ducesele nu se abat și care a atras atenția experților este faptul că acestea nu își dau niciodată jos jacheta în public, indiferent cât de cald ar fi.

Se pare că membrii familiei regale nu au voie să se dezbrace în public și de aceea trebuie să suporte chiar și temperaturile ridicate.