News

De ce nimeni nu are voie să îi atingă geanta Reginei Elisabeta

iulia.statie
June 25, 2020 11:20 AM

În noua carte a fostei șefe a protocolului din U.S., Capricia Penavic Marshall, numită „Protocol: The Power of Diplomacy and How to Make It Work for You”, au fost dezvăluite informații extrem de surprinzătoare și de emoționante despre anii petrecuți atât alături de familia Clinton, cât și de familia Obama.

Pe aceeasi temaAccesoriul la care Michelle Obama nu poate renunța

Ce secrete are Regina Elisabeta

Cât despre Regina Elisabeta, într-un interviu cu People, Marshall a povestit că a vizitat Palatul Buckingham cu președintele Barack Obama și Michelle Obama în 2011. Când Monarhul a sosit pentru a saluta cuplul, Capricia a vrut să îi ia poșeta acesteia, însă, a fost rapid atenționată.

„Când Majestatea sa a venit, am făcut un comentariu de genul ‚Oh, Majestatea sa are geanta!’ și mi-am mișcat piciorul extrem de încet. Apoi, omologul meu, cu ambele mâini m-a împins în perete și mi-a zis: „Nu atinge geanta. Noi nu atingem geanta”, și l-am întrebat ‚Dar ce e în geantă?’, iar el mi-a spus ‚Nu știm ce este în geantă. Niciodată nu atingem geanta.”, a povestit aceasta.

Deși a fost descurajată la început, până la urmă, Marshall a descoperit povestea poșetei Reginei: „Am învățat mai târziu că ea folosește geanta ca un semnal. Dacă este doar pe o parte a mâinii, înseamnă că evenimentul merge bine și trebuie lăsată în pace. Dacă lasă geanta mai jos, înseamnă că vrea să se termine întâlnirea și vrea să plece.”

„Oamenii au speculat că în geantă ea are un telefon pentru a vorbi cu nepoții ei, ceea ce este absolut adorabil.”, a continuat aceasta.

De asemenea, Marshall a povestit că Michelle și Barack o plăceau foarte tare pe Regină. „Președintele și doamna Obama o plăceau foarte mult. În timp ce căutam lucruri despre ea, am învățat că Regina a avut o relație superbă cu tatăl ei și colecționa tot ce era despre el.”