Fashion

De ce nu a fost invitată până acum Andreea Bălan la petrecerile Elle: „Cred că pentru ei contează...”

nicoleta.ispasescu
June 7, 2018 13:25 PM

Să vezi și să nu crezi! Deși și-a făcut debutul în televiziune încă din 1994, Andreea Bălan nu a fost invitată până anul acesta la petrecerile Elle.

Pe aceeasi temaVedetele s-au întrecut în ținute la Elle New Media Awards 2018

Andreea Bălan este conștientă de faptul că imaginea unui artist este foarte importantă, nu doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi, însă ne-a mărturisit că până acum un an și jumătate nu îi păsa deloc.

Solista crede că acesta este motivul pentru care nu a fost invitată până acum la una dintre cele mai râvnite petreceri din România, Elle New Media Awards.

„Da, e prima oară. Nu știu, nu am fost chemată și anul acesta am fost invitată și la petrecerea aniversară…Probabil pentru că imaginea mea s-a schimbat în foarte mult bine, mai ales în ultimul an și jumătate și cred că pentru ei contează partea asta stilistică foarte mult. Pentru mine n-a contat mulți ani, investeam foarte mult în hainele de scenă și tot timpul mi se părea că trebuie să am haine cât mai pompoase, sau sclipicioase, special pentru scenă, iar în partea personală nu mă interesa, nu mă ocupam. De când am înțeles că trebuie toate să meargă în aceeași direcție, mindset-ul meu s-a schimbat și am evoluat pe ambele planuri, nu doar pe partea de scenă, și atunci normal că, evoluând și pe partea asta lumea te privește altfel”.

Dacă până acum era mai tot timpul criticată pentru ținutele ei, astăzi Andreea primește multe aprecieri, de care este foarte mândră și nu vrea să se oprească aici: „Hainele îți dau o anumită siguranță. Până acum doi ani am fost foarte criticată. Nu-mi păsa! Nu mi se părea important acest aspect. Eram criticată, într-adevăr pentru stilul din viața de zi cu zi, sau de la evenimente. Și mie mi se părea că nu e important, pentru că eu investeam foarte mult în hainele de scenă, pe scenă mi se părea că sunt foarte tare, na, show-ul meu e foarte bun, și nu mă afecta. Dar acum, când sunt lăudată…nu pot să nu recunosc că îmi place, și vreau să continui în acest sens”.

Sfătuirea cu stilaiștii nu mai este un lucru nou pentru vedetele noastre, astfel că și Andreea Bălan a apelat la o stilistă care să o ajute. Ajutor sau nu, stilista a pus-o la cheltuială pe solistă, fiind nevoită să-și arunce o mare parte din hainele din dulap: „Anul trecut când a venit Ema (stilista mea) și mi-a aruncat trei sferturi din dulap, a trebuit să fac cumpărături serioase și am investit mult”.

Andreea Bălan ne-a mărturisit că nu și-a permis dintotdeauna multe haine. Când a început cu trupa Andre avea, într-adevăr, o linie de haine doar a lor, foarte cool și originale, însă când și-a început cariera solo…„mi-a fost foarte greu, am luat-o de sub 0, n-am avut bani, m-am mutat în București într-o garsonieră și n-am avut ce să investesc. Dar, în timp, am muncit foarte mult, și perseverentă fiind mi-am construit cariera și astăzi sunt într-o situație bună”.