News

De ce nu a mers Anca Serea la botezul băiețelului Sandrei N? Vedeta a mărturisit că ..

Verdict.ro
October 23, 2018 10:55 AM

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Chiar dacă s-a zvonit că sunt la un pas de divorț, lucrurile nu stau deloc așa. Mai mult decât atât, artistul a povestit despre momentul în care Anca Serea a lipsit de la botezul băiețelului Sandrei N.

De ce nu a mers Anca Serea la botezul băiețelului Sandrei N? Vedeta a mărturisit că nu s-a simțit bine

„A fost un moment ciudat. Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat”, a spus Adi Sînă, la Răi Da’ Buni.

Anca Serea spune că a fost foarte deranjată de zvonurile apărute în presă.

Citește și: Anca Serea poartă pe deget un inel de 200 de ani!

„Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie.

Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului”, a spus și Anca Serea, la Răi Da’ Buni.