Fashion

De ce nu acceptă Corina Bud să se îmbrace pe barter: „Sunt un pic mai reticentă, nu că nu aș vrea să le ajut”

nicoleta.ispasescu
June 7, 2018 15:34 PM

Evenimentele mondene vin rând pe rând, și cum toate vedetele își doresc să aibă apariții memorabile și să fie strălucitoare în pozele făcute la panou, apelează de foarte multe ori la designeri sau stiliști, care să le ajute cu ținutele.

Pe aceeasi temaUpssss! Lidia Buble o super copiază pe Delia!

Corina Bud este printre singurele artiste din România care nu împrumută haine și nu face bartere. Ea preferă să și le cumpere, nu neapărat pentru a nu risca să fie îmbracată la fel cu o altă vedetă, dar ea ne-a declarat: „Mai aveam prietene care împrumutau haine de la mine. Sinceră să fiu nu-mi place foarte mult treaba asta,  adică…hainele au o anumită energie și din punctul ăsta de vedere sunt un pic mai reticentă, nu că nu aș vrea să le ajut. De obicei, îmi place să dăruiesc hainele pe care nu le mai port și să le dăruiesc pentru totdeauna, dar nu sunt o mare fană în a împrumuta. Nici eu nu împrumut, nu fac bartere, nu iau niciodată haine cu împrumut nici măcar de la designerii români, îmi place să mi le cumpăr, să fie ale mele. Nu am făcut asta niciodată și chiar îmi place să le cumpăr”.

Corina recunoaște că investește destul de mult în ținutele sale, câteva apartamente, spune ea, însă consideră acest lucru ca pe o dovadă de respect față de ea, în primul rând, dar și față de meseria ei: „Destul de mult, chiar foarte mult…câteva apartamente aș putea spune. Nu sunt modestă din punctul ăsta de vedere, pentru că eu chiar sunt pasionată și este foarte important ca atunci când îți respecți meseria și ceea ce faci, să investești în imagine. Este un aspect foarte important care contează și te ajută să te simți în largul tău. Cel puțin eu sunt pasionată de fashion de mică și întotdeauna, indiferent câți bani aș avea, și dacă am mai puțini, niciodată nu mă dau în lături când e vorba de făcut shopping”.

Dacă în trecut își mai punea bariere în ceea ce privește look-ul, astăzi Corina a renunțat la acest lucru, nu ține cont de tendințe și își cumpără piese de rezistență.

„Când eram adolescentă aveam și eu zile în care nu voiam să ies din casă fără fond de ten, nu pentru că nu aș fi arătat bine, dar pentru că îmi puneam eu o barieră așa. Dar important e că am scăpat super repede de treaba asta, pe la 20 și ceva de ani am început să nu mă mai machiez. Niciodată nu m-am machiar strident, în schimb îmi plăcea să pun un BB Cream, un fond de ten, un rimel…”

Iubește designerii japonezi!

Corina Bud este, fără îndoială, o fashionistă convinsă și a demonstrat acest lucru de nenumărate ori, dat fiind faptul că se documentează în această privință.

„Mie-mi plac de obicei piesele statement, mai exclusiviste, îmi plac foarte mult designerii japonezi, cum ar fi Giulia Watanabe, Comme des Garçons, Undercover și, de obicei, îmi place să îmi place să cumpăr piesele statement, dacă văd ceva în prezentare, deși nu mă ghidez neapărat după trenduri, pur și simplu trebuie să fie piese wow, piese de scenă, pentru că pentru scenă eu am nevoie de piese frumoase”.