News

De ce nu au participat Bradley Cooper și Irina Shyayk la petrecerea de după Oscar

nicoleta.ispasescu
February 26, 2019 22:43 PM

După duetul romantic dintre Bradley Cooper și Lady Gaga, de la Premiile Oscar 2019, care a exprimat o chimie dramatică, toată lumea a început să vorbească despre cei doi.

Să fie acolo, oare, un triunghi amoros? Sincer, nu arată ca și cum ar fi unul, însă timpul le va decide pe toate.

În orice caz, după ceremonie fanii au așteptat cu nerăbdare să apară fotografiile de la after-party-ul Vanity Fair Oscars, presupunând că actorii, după câteva pahare de alcool vorda paparazzilor motive să îi pozeze, lăsând loc de alte speculații.

De ce nu au participat Bradley Cooper și Irina Shyayk la petrecerea de după Oscar

Deși majoritatea vedetelor de la Hallywood așteaptă cu nerăbdare să petreacă la after-party-ul de după Oscar, actorul Bradley Coopey și frumoasa lui soție, topmodelul Irina Shayk nu s-au alăturat colegilor.

Există, totuși, o mică șansă ca cei doi să fi fost acolo, dar să fi trecut neobservați, pentru că poze cu cei doi nu apar pe nicăieri. Ceea ce ne face să ne gândim că, într-adevăr, nu au fost acolo.

Care ar putea fi motivele pentru care cei doi au ales să nu participe la petrecerea de după Oscar?

1. Faptul că actorul nu a câștigat niciun premiu, deși fusese nominalizat pentru cel mai bun actor, iar filmul a câștigat premiul pentru cea mai originală melodie, pe care, de altfel, a și interpretat-o

2. Bradley i-a spus lui Oprah că s-a simțit „jenat” că nu a obținut nominalizarea pentru cel mai bun regizor de film și nici nu a câștigat premiul pentru cel mai bun actor, așa că probabil întreaga ceremonie a fost dezamagitoare pentru el

3. After-party-ul Vanity Fair nu mai este la fel de bine privit, potrivit New York Times. Bradley a participat în trecut la petrecere, însă se pare că în ultimii ani nu a mai trecut pe acolo

4. Bradley și Irina sunt probabil sătui să se mai vorbească despre relația dintre actor și Lady Gaga, așa că probabil voiau doar să meargă acasă să se relaxeze.