News

De ce nu avea Meghan Markle voie să iasă cu mama ei în oraș când locuia la Palat

iulia.statie
March 17, 2021 11:45 AM

În timpul interviului susținut de Meghan Markle și Prințul Harry cu Oprah Winfrey, Ducesa a dezvăluit că a fost izolată atunci când s-a alăturat Familiei Regale, deci nu a mai putut să iasă pentru a socializa cu prietenii sau a-și vedea mama.

Pe aceeasi temaCum a 'cucerit-o' Meghan Markle pe Regina Elisabeta

Ce nu avea voie să facă Meghan Markle când locuia cu Familia Regală

Reporterul Omid Scobie a povestit că soția Prințului Harry nu putea să iasă în oraș pentru a bea o cafea alături de mama ei. „Prânzul cu prietenii o putea înveseli, dar ieșirile pentru a socializa erau respinse de Familia Regală și de asistenții ce i-au spus că era mai bine să fie discretă. Imaginea ei era foarte discutată, după cum chiar ei i-au zis.”, a spus acesta.

„Faptul că era izolată s-a remarcat în special când mama ei îngrijorată, Doria Ragland, în timpul unei vizite din 2019 la Frogmore Cottage, a fost surprinsă să afle că nici ea, nici fiica ei, nu puteau să meargă în orașul Windsor să cumpere cafea.”, a spus Omid Scobie.

Se pare că atunci, Doria Ragland și-a dat seama că fiica ei nu se mai bucură de libertatea pe care o avea atunci când nu era căsătorită cu Prințul Harry. „Doria i-a spus lui Meghan pe atunci că este blocată acolo.”, a continuat reporterul regal.

Meghan Markle a vorbit cu Oprah Winfrey, povestindu-i faptul că se simțea extrem de singură pe când locuia alături de Familia Regală. În același timp, Ducesa a spus că s-a confruntat cu rasismul, după ce soțul ei a fost întrebat de cât de închisă o să fie pielea bebelușului Archie, dar și că nu a avut parte de sprijin din partea Palatului atunci când a fost atacată de tabloide.

De ce nu avea acces Meghan Markle la bunurile personale

Ducesa de Sussex a povestit că i s-a interzis să meargă să ia prânzul alături de prieteni pentru că Familia Regală simțea că ea primește mult prea multă atenție din partea presei, chiar dacă abia părăsea casă în care locuia. De asemenea, aceasta și-a predat bunurile personale atunci când s-a mutat alături de soțul său.

„Când m-am alăturat familiei, a fost ultima dată, până când am venit aici, când mi-am văzut pașaportul, permisul de conducere, cheile.”, a spus ea.