News

De ce nu crede Kanye West că fosta parteneră, Kim Kardashian, va merge până la capăt cu divorțul

iulia.statie
March 22, 2021 11:00 AM

Kanye West, în vârstă de 43 de ani, știe că fosta lui parteneră, Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a depus actele de divorț luna trecută, dar nu crede că va merge până la capăt cu despărțirea oficială, chiar dacă publicațiile de peste ocean susțin că aceștia nu își mai vorbesc.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Ce crede Kanye West despre divorț

„Kanye nu a răspuns la decizia lui Kim, deoarece el nu acceptă faptul că ea va merge până la capăt cu divorțul. Știe cum este Kim și știe că ea nu vrea să facă acest lucru.”, a declarat o sursă apropiată de cuplu pentru publicația HollywoodLife.

„Se descurcă bine, totuși. Chiar nu crede că Kim va încheia această căsnicie. Kanye vedet totul ca o mișcare de șah, motiv pentru care nu a reacționat și nu a făcut nimic. Nu are vreun plan de a răspunde prea curând. Toată familia ei este uluită.”, a adăugat sursa.

Kim Kardashian a depus actele de divorț după ce, timp de luni de zile, s-a zvonit că relația dintre ea și rapper este plină de probleme. Aceasta a rămas în casa din Calabastas, alături de cei patru copii, North, 7 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 3 ani și Psalm, 1 an, în timp ce Kanye West locuiește în Wyoming.

Kim Kardashian și Kanye West nu își mai vorbesc

Cei doi au încercat să nu ofere vreo informație asupra divorțului, deși atât Kris Jenner, cât și Caitlyn Jenner, au discutat despre despărțirea extrem de mediatizată dintre cele două staruri. De asemenea, mai multe surse susțin că vedetele nu își mai vorbesc după ce Kanye i-a transmis fostei partenere că îl poate contacta prin echipa de securitate.

„Chiar înainte ca Kim să depună actele pentru divorț, Kanye și-a schimbat toate numerele de telefon și i-a spus să îl contacteze prin echipa de securitate. Totuși, ea are încredere în el atunci când vine vorba de copii. El îi iubește și îi vizitează des.”, a spus o sursă.

„Când ea părăsește locuința, el vine și petrece timp cu micuții. Ei au parte de o armată de doici, așa că tranziția este ușoară.”, a continuat sursa. În documentele pentru divorț depuse de Kim Kardashian, aceasta a cerut custodie comună pentru cei patru copii pe care îi are împreună cu artistul.