News

De ce nu face Antonia al patrulea copil. Alex Velea a dezvăluit ce probleme are cântăreața

iulia.statie
April 1, 2021 18:00 PM

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se bucură de o familie superbă, formată din doi băieței, Akim și Dominic, dar și de o fiică, pe nume Maya, pe care cântăreața o are din fostul mariaj cu Vicenzo Castellano.

Pe aceeasi temaCum a câștigat Antonia primii ei bani

De ce nu își măresc Alex Velea și Antonia familia

Multă lume s-a întrebat dacă aceștia se gândesc și la posibilitatea de a mai face un copil, dar Alex Velea a spus acum lucrurilor pe nume cu privire la acest aspect. Cântărețul a povestit că partenera lui se confruntă cu anumite probleme, iar pentru a nu pune un viitor bebeluș în pericol, au ales să se mulțumească cu viața în patru cel puțin momentan.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok.”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV, citat de CANCAN.

Ce relație are Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Recent, Alex Velea a făcut dezvăluiri emoționante despre Maya, fiica pe care Antonia o are din mariajul cu Vicenzo Castellano. Cântărețul a povestit că o vede pe micuță ca fiind copilul său, iar Dominic și Akim întreabă mereu de aceasta, semn că au o relație foarte apropiată.

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.”, a spus Alex Velea pentru Antena Stars.

Artistul a vorbit și despre divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano. „Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie.  Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun.”, a adăugat artistul.