News

De ce nu mai voia Prințesa Diana să se căsătorească cu Prințul Charles! I-a spus că nu o iubește înainte de nuntă

iulia.statie
February 16, 2021 10:40 AM

Astrologul Prințesei Diana, Penny Thornton, a dezvăluit un detaliu sfâșietor despre relația Prințesei Diana cu Prințul Charles.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

De ce nu își dorea Prințesa Diana să se căsătorească cu Prințul Charles

În noul documentar ‚The Diana Interview: Revenge of a Princess’, Thornton a povestit: „Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a zis a fost faptul că, cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Cred că el nu a vrut să meargă la nuntă pe o premisă falsă. A fost devastator pentru Diana.”

Se pare că această dezvăluire a fost atât de supărătoare pentru Prințesă, încât ea s-a gândit să anuleze nunta: „Nu a vrut să participe la nuntă în acel moment. S-a gândit să nu meargă la nuntă.”

Deși nu a fost primul steag roșu din căsnicia dintre Prințul și Prințesa de Wales, în timpul interviului în care a povestit de logodnă, Charles își amintea cu plăcere de prima întâlnire pe care a avut-o cu femeia ce urma să îi devină soție peste câțiva ani. „Îmi amintesc că m-am gândit că era o tânără de 16 ani veselă, amuzantă și atrăgătoare. Adică, chiar era distractivă și plină de viață.”, povestea el pe atunci.

Ce dezvăluiri șocante a făcut Prințesa Diana despre Prințul Charles

Ambele părți, până la urmă, au fost infidele, ceea ce Diana discuta în interviul său exploziv din 1995 cu Martin Bashir: „Am fost trei în acest mariaj, așa că a fost cam aglomerat.”, a spus ea cu privire la actuala soție a Prințului, Camilla Parker-Bowles.

De asemenea, Prințesa recunoștea pe atunci că ar fi avut o aventură cu un fost ofițer de cavalerie, James Hewitt, explicând că a fost îndrăgostită de acesta. În anul următor, după interviu, în 1996, Diana și Charles își finalizau divorțul după 15 ani de căsătorie.

Nu este primul interviu în care Prințesa Diana a oferit informații șocante despre Charles. Biograful Ingrid Seward susține că a vorbit cu aceasta despre copilăria lipsită de afecțiune a celui ce i-a fost partener.

„Potrivit ei, el nu a primit niciodată dragoste de la părinți. Doar bonele lui i-au arătat afecțiune, dar acest lucru, după cum a explicat chiar Diana, nu a fost același lucru cu a fi sărutat și mângâiat de părinții tăi, ceea ce Charles nu a experimentat niciodată. Când se întâlnea cu ei, nu se îmbrățișau, doar își scuturau mâna.”, a zis Ingrid Seward.