News

De ce nu mai voia Prințesa Diana să se căsătorească cu Prințul Charles! I-a spus că nu o iubește înainte de nuntă

iulia.statie
November 23, 2020 10:40 AM

Astrologul Prințesei Diana, Penny Thornton, a dezvăluit un detaliu sfâșietor despre relația Prințesei Diana cu Prințul Charles.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

De ce nu își dorea Prințesa Diana să se căsătorească cu Prințul Charles

În noul documentar ‚The Diana Interview: Revenge of a Princess’, Thornton a povestit: „Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a zis a fost faptul că, cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Cred că el nu a vrut să meargă la nuntă pe o premisă falsă. A fost devastator pentru Diana.”

Se pare că această dezvăluire a fost atât de supărătoare pentru Prințesă, încât ea s-a gândit să anuleze nunta: „Nu a vrut să participe la nuntă în acel moment. S-a gândit să nu meargă la nuntă.”

Ce dezvăluiri șocante a făcut Prințesa Diana despre Prințul Charles

Deși nu a fost primul steag roșu din căsnicia dintre Prințul și Prințesa de Wales, în timpul interviului în care a povestit de logodnă, Charles își amintea cu plăcere de prima întâlnire pe care a avut-o cu femeia ce urma să îi devină soție peste câțiva ani. „Îmi amintesc că m-am gândit că era o tânără de 16 ani veselă, amuzantă și atrăgătoare. Adică, chiar era distractivă și plină de viață.”, povestea el pe atunci.

Ambele părți, până la urmă, au fost infidele, ceea ce Diana discuta în interviul său exploziv din 1995 cu Martin Bashir: „Am fost trei în acest mariaj, așa că a fost cam aglomerat.”, a spus ea cu privire la actuala soție a Prințului, Camilla Parker-Bowles.

De asemenea, Prințesa recunoștea pe atunci că ar fi avut o aventură cu un fost ofițer de cavalerie, James Hewitt, explicând că a fost îndrăgostită de acesta. În anul următor, după interviu, în 1996, Diana și Charles își finalizau divorțul după 15 ani de căsătorie.

Nu este primul interviu în care Prințesa Diana a oferit informații șocante despre Charles. Biograful Ingrid Seward susține că a vorbit cu aceasta despre copilăria lipsită de afecțiune a celui ce i-a fost partener.

„Potrivit ei, el nu a primit niciodată dragoste de la părinți. Doar bonele lui i-au arătat afecțiune, dar acest lucru, după cum a explicat chiar Diana, nu a fost același lucru cu a fi sărutat și mângâiat de părinții tăi, ceea ce Charles nu a experimentat niciodată. Când se întâlnea cu ei, nu se îmbrățișau, doar își scuturau mâna.”, a zis Ingrid Seward.