News

De ce nu s-au căsătorit Cătălina Grama și Paul Ipate până acum

iulia.statie
August 5, 2020 14:37 PM

Cătălina Grama, cunoscută ca și Jojo, are o carieră frumoasă și trăiește o poveste de dragoste superbă cu Paul Ipate, dar cei doi încă nu au ajuns în fața altarului, multă lume întrebându-se care este motivul.

Pe aceeasi temaCum s-au îndrăgostit Jojo şi Paul Ipate! Povestea lor de iubire e unică

Cum s-au îndrăgostit Cătălina Grama și Paul Ipate

Acum, vedeta a vorbit în exclusivitate cu revista Viva! și a povestit totul despre cum s-a îndrăgostit de partenerul ei, dar și care este motivul pentru care nu și-au dorit să se căsătorească.

Cătălina Grama recunoaște că partenerul ei o surprinde în fiecare zi: „Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată.”

Cât despre cum s-a dezvoltat relația lor, Jojo a povestit că totul a mers într-un ritm plăcut, natural: „Eram tineri. Şi acum suntem. Nu ştiu. Lucrurile au mers atât de firesc între noi, încât pur şi simplu nu prea ştiu cum să răspund la întrebarea asta. Cum cresc două plante complementare într-o grădină? Încet. Firesc. Cu iubire şi îngrijire.”

Este adevărat că foarte multă lume îi admiră, mai ales datorită pozelor superbe pe care le povestează pe social media, dar puțini știu cum a cucerit-o Paul Ipate pe Jojo: „Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare.”

De ce nu s-au căsătorit cei doi

Cât despre motivul pentru care nu s-au căsătorit, Jojo a avut un răspuns simplu, dar de efect, extrem de emoționant: „Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul.”

„Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu.”, a declarat vedeta în exclusivitate pentru publicația menționată mai sus.

Cei doi se bucură de o fetiță minunată, pe nume Zora. Jojo mai are un băiețel, Achim, din fostul mariaj.