News

De ce nu va confirma Harry Styles relația cu Olivia Wilde

iulia.statie
January 20, 2021 11:55 AM

Harry Styles a preferat să își țină viața departe de camere, așa că este foarte posibil ca el să nu confirme vreodată relația cu Olivia Wilde. Cei doi s-au afișat în ipostaze tandre, dar nu au vorbit deschis până acum despre faptul că ar forma un cuplu.

Pe aceeasi temaHarry Styles, pe coperta Vogue într-o rochie! Cum respinge starul barierele vestimentare

Harry Styles, extrem de discret

„Este puțin probabil ca Harry să confirme vreo relație în viitorul apropiat. Așa este el.”, a spus o sursă pentru publicația HollywoodLife. Deși nu se grăbește să oficializeze totul, starul se bucură de timpul petrecut alături de Olivia: „El respectă oamenii cu care se întâlnește și știe că nu este vorba doar despre el. Sunt doi oameni implicați și din respect, nu discută.”

Olivia și Harry s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‚Don’t Worry Darling’. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună în această lună, când au fost fotografiați ținându-se de mână la nunta unui apropiat. Starul alegea să participe la ceremonie alături de vedetă, deși numărul de persoane era limitat.

Câteva zile mai târziu, aceștia erau din nou văzuți împreună, iar brațul cântărețului se odihnea în jurul mijlocului Oliviei în timp ce petreceau timp alături de prieteni în Santa Barbara. Wilde îi spunea adio recent logodnicului său, Jason Sudeikis, după o relație extrem de lungă.

Harry Styles și Olivia Wilde se înțeleg perfect

Jason și Olivia au început să formeze un cuplu în 2011, după divorțul vedetei de primul soț, Tao Ruspoli. Apoi, ea era cerută în căsătorie în 2013, iar primul lor fiu, pe nume Otis, se năștea în 2014, apoi familia fiind întregită de fiica lor, Daisy, ce venea pe lume în 2016.

Relația dintre ei nu a avut succes și au decis să se despartă. Nu este încă foarte clar cum a început relația dintre Olivia Wilde și Harry Styles, dar mai multe surse de peste ocean susțin că aceștia se înțeleg extrem de bine și pe star nu îl deranjează diferența de 10 ani dintre ei. „Faptul că ea este cu 10 ani mai mare nu îl deranjează deloc. Este un plus pentru că adoră această dinamică.”, a spus un apropiat.