News

De ce nu vor merge Prințul William și Prințul Harry unul lângă celălalt la înmormântarea bunicului lor, Prințul Philip

iulia.statie
April 16, 2021 12:24 PM

Prințul William și Prințul Harry nu vor merge unul lângă celălalt la înmormântarea bunicului lor, Prințul Philip. Soțul Reginei Elisabeta, ce a decedat vineri, 9 aprilie, la Castelul Windsor, va fi înmormântat pe data de 17 aprilie. Prințul Harry s-a întors acasă după mai bine de un an de când el și soția lui, Meghan Markle, au renunțat la îndatoririle regale.

Pe aceeasi temaCe decizie a luat Regina Elisabeta în privința nepotului său, Prințul Harry, după ce acesta s-a întors în Marea Britanie

Prințul Harry și Prințul William nu vor merge împreună la înmormântarea Prințului Philip

Cei doi Prinți se vor alătura persoanelor ce vor participa la înmormântare, stând în spatele sicriului bunicului lor. Totuși, Peter Philips, verișorul lor și fiul Prințesei Anne, va sta între aceștia. Prințul William va merge în față, ținând cont că este primul născut al Prințului Charles, urmat de Peter și de Prințul Harry.

Lângă Prințul Harry va sta David Armstrong-Jones, fiul Prințesei Margareta. Prințul William și fratele său au avut o relație foarte tumultoasă în ultimii ani, iar faptul că Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, i-au oferit un interviu exploziv vedetei Oprah Winfrey nu i-a ajutat deloc pentru a se împăca și a trece peste probleme.

Regina Elisabeta, decizie în privința celor doi

Cu toate acestea, oficialii de la Palatul Buckingham au dezvăluit că ordinea în care sunt cei doi așezați nu are legătură cu relația tensionată din cadrul Familiei Regale. „Aceasta este o înmormântare și nu ne vom lăsa atrași de drame. Aranjamentele au fost făcute și reprezintă dorințele Majestății Sale.”, au zis aceștia, potrivit publicației E! News.

Prințul Harry a zburat către Marea Britanie din America imediat după ce a auzit veștile dureroase despre moartea bunicului său pentru a sta alături de rudele sale. Între timp, Meghan Markle a rămas acasă la sfatul medicului, ținând cont că este însărcinată pentru a doua oară și așteaptă o fetiță. „Ducele de Sussex intenționează să participe. Ducesa de Sussex a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească. Deci, Ducele va participa.”, a declarat un purtător de cuvânt regal, potrivit publicației People.