News

De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Gerard Pique. Artista a dezvăluit motivul

iulia.statie
January 8, 2020 17:56 PM

Shakira și Gerard Pique formează unul dintre cele mai solide cupluri, chiar dacă în ultima vreme s-au vehiculat vești despre o posibilă despărțire. Ei au demonstrat că sunt mai apropiați ca niciodată, dar, deși sunt împreună de 8 ani, Shakira nu vrea să se căsătorească cu partenerul ei.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez, dezvăluiri despre relația cu Jennifer Lopez

De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Gerard Pique. Artista a dezvăluit motivul

Shakira, în vârstă de 42 de ani, între ea și iubitul său fiind o diferență de 10 ani, a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să meargă spre altar. Deși cântăreața este foarte discretă cu privire la viața ei de familie, artista a dezvăluit într-un interviu gândurile sale cu privire la căsătorie.

„Ca să spun adevărul, căsătoria mă sperie foarte tare. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție.”, a spus artista.

„Îmi doresc ca el să mă vadă ca pe iubita lui, ca pe prietena lui. Vreau ca el să creadă în continuare că orice este posibil, în funcție de comportament.”, a spus Shakira.

Artista și Pique s-au cunoscut în timpul filmărilor videoclipului ‚Waka, waka’. Shakira l-a remarcat imediat, deși nu știa cine este acesta, ținând cont că nu era un fan la vremea aceea. Totuși, nu s-a putut abține din a face un comentariu despre el, spunând că este ‚drăguț’.

Cei doi au împreună doi copii, Milan, 6 ani și Sasha, 4 ani. Artista a mai fost împreună cu avocatul Antonio de la Rua timp de 10 ani, însă relația nu a avut succes. Mai mult, acesta a dat-o în judecată pentru a obține bani de la artistă, dar nu a câștigat procesul, potrivit Libertatea pentru Femei.