News

De ce Penn Badgley și Chace Crawford nu vor să se uite la Gossip Girl

iulia.statie
July 6, 2020 18:00 PM

Este o bună zi pentru a auzi de cei ce luaseră cu asalt în trecut Upper East Side.

Pe aceeasi temaCele mai cool bentițe de păr purtate de Blair Waldorf în serialul Gossip Girl

Fostele staruri Gossip Girl, Penn Padgley și Chace Crawford, s-au reunit pe o platformă online pentru a vorbi la emisiunea ‚Actors on Actors’ a publicației Variety, discutând despre carierele lor, dar și despre câteva aspecte personale.

Penn Badgley și Chace Crawford nu vor să mai urmărească Gossip Girl

Badgley, ce este starul serialului faimos Netflix, ‚You’, a fost speriat la început că rolul său va semăna cu personajul pe care l-a jucat în Gossip Girl, Dan: „Lucrul amuzant este că nu am apucat să mă bucur pentru că mă gândeam că este un lucru diferit cu același vibe. Înclinam să mă gândesc la faptul că ‚Oh, într-un fel parcă aș fi Dan, doar că plin de sânge.’”

Deși serialul ce i-a făcut faimoși este greu de uitat, cei doi au dezvăluit că nu au revăzut seria recent și nici nu plănuiesc să o facă.

„Am văzut serialul cu soția mea, Domino Kirke, înainte de a ne căsători. Probabil trecuseră șase luni de la prima întâlnire. Ea nu îl văzuse niciodată, iar asta este ultima oară când îmi amintesc că am văzut vreun episod. Nu are legătură cu show-ul, dar a fost foarte greu de urmărit. Acele momente când te vezi și ai 20, 21 și 22 de ani. Cui îi poate plăcea acest lucru? Este inconfortabil.”, a spus Penn.

Și Chace a fost de aceeași părere, spunând doar că ar fi interesant să vadă cuplurile formate în serial din nou: „Nu îmi place să mă uit la mine în general. Este ca și cum ai deschide o capsulă a timpului, cred că aș simți nostalgia.”

„Oamenii voiau să se uite la Gossip Girl pentru că era ca o escapadă. Parcă a atins o anumită coardă, a fost o viziune asupra succesului și bogăției. 13 ani mai târziu, oamenii nu mai sunt interesați de asta. Și pe bună dreptate, acum vor să vadă de ce am fost interesați de aceste subiecte în primul rând, sunt interesați să lase în spate aceste privilegii.”, a explicat Penn.

Deși nu sunt încă extrem de multe detalii, cei doi actori sunt interesați de continuarea serialului Gossip Girl: „Sunt interesat să văd cum o să fie. Le doresc numai bine. Mai sunt interesat și de cum vor reacționa oamenii.”