Living

De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

nicoleta.ispasescu
August 10, 2018 12:14 PM

În 2018 selfie-ul este un cuvânt actual în dicționar, așa că acum nu ne mai ferim când vedem aparatul de fotografiat, mai ales ca fiecare are o poziție preferată.

Poate te numeri printre cei care preferă să stea în partea stângă a grupului, pentru a-și arăta profilul bun, sau poate pur și simplu crezi în celebra filosofie a topmodelului Tyra Banks, aceea de „smizing”, care se referă la a zâmbi cu ochii.

Pentru Melania Trump este vorba despre „fish gape” (gură de pește), un mod de a poza foarte la modă în rândul celebrităților. Această expresie se referă la a avea gura între-deschisă, capul orientat în jos și privirea profundă. Cel puțin asta s-a observat după ce i-au fost analizate fotografiile din ultimii 15 ani.

„Ai un look mult mai sexy când gura ta este deschisă puțin”, explică expertul în limbajul corpului Traci Brown.

„Buzele tale vor apărea puțin mai mari în acest fel”.

Brown spune că modelele au inițiat acest look pentru că atrage mai puțin atenția decât un zâmbet cu dinți și nu distrag de la hainele pe care le prezintă.

Nu putem spune cu siguranță că scopul Melaniei este de a avea o privire sexy ci, având în vedere cariera ei de supermodel, este doar o forma firească și naturală  de a poza.