Vedete

De ce prințesa Kate refolosește rochiile. A apărut la premiile BAFTA 2023 cu aceeași rochie purtată și în 2019

Camelia
February 21, 2023 10:34 AM

De ce prințesa Kate refolosește rochiile. Se știe foarte bine faptul că Prințesă Kate Middleton îmbracă de mai multe ori rochiile cu care apare pe covorul roșu sau la evenimente importante. Chiar în cadrul galei „BAFTA Awards”, Prințesa de Wales a îmbrăcat aceeași rochie cu care s-a mai afișat și în urmă cu ceva timp. Care este motivul pentru care Kate Middleton refolosește ținutele vestimentare.

În cadrul galei „BAFTA Awards”, Prințesa de Wales a îmbrăcat aceeași rochie cu care s-a mai afișat și în urmă cu ceva timp. Care este motivul pentru care Kate Middleton refolosește ținutele vestimentare.

Prințesa Kate refolosește rochiile

Kate Middleton poartă de mai multe ori ținutele pe care și le achiziționează pentru specialele gale la care participă.

Anul acesta, la ediția „Premiilor Academiei Britanice de Film”, Prințesa de Wales a purtat, din nou, rochia Alexander McQueen, achiziționată în 2019.

Nu este prima dată când Prințesa îmbracă aceeași ținută de mai multe ori. Chiar în 2020, Kate a purtat, tot la gala „BAFTA”, o rochie cu care s-a mai afișat și în urmă cu 8 ani, la același eveniment.

Și, pentru că nu este extravagantă, de această dată, Kate middleton s-a accesorizat cu mănuși negre și și-a lăsat părul desprins, unde și-a completat look-ul cu o pereche de cercei de la Zara, în valoare de 100 de lei.

A apărut la premiile BAFTA 2023 cu aceeași rochie purtată și în 2019

Se pare ca garderoba lui Kate Middleton are parte de câteva schimbări, după ce a luat noul titlu de Prințesă de Wales.

Astfel, se poate că hainele purtate să devină mai formale, în timp ce unele dintre accesori să fie scose complet din ținută, susține Mirandei Holdei, expertă în regalitate și modă. Însă, accesoriile nu vor lipsi complet. Ele vor fin înlocuite cu altele

Trebuie să repopularizăm purtarea ținutelor de mai multe ori și să eliminăm stigmatizarea. Sperăm că fanii ei vor lua acest indiciu drept inspirație și vor adopta aceeași abordare.”, a declarat Mirandei Holdei, expertă în regalitate și modă.