Vedete

De ce Regina Elisabeta a II-a nu a plăcut-o pe Kate Middleton, înainte ca aceasta să se mărite cu Prințul William

andreea.voicu
June 28, 2021 09:45 AM

Chiar dacă în prezent se înțeleg de minune, înainte ca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, să se mărite cu Prințul William, Regina Elisabeta a II-a nu a plăcut-o. Alteța Sa era destul de îngrijorată că aceasta nu ar putea se se integreze în Familia Regală.

În prezent, Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a se înțeleg foarte bine, însă, în trecut, Regina nu considera că viitoarea soție a Prințului William s-ar putea integra în Familia Regală. Kate Middleton a venit în sânul familiei în anul 2018. Regina era îngrijorată, însă Ducesa de Cambridge a reușit să demonstreze altceva!

Expertul Katie Nicholl susținea că Regina Elisabeta a II-a dorea ca Ducesa Kate Middleton să aibă o identitate, înainte de a deveni, oficial, membru regal: „În mod privat, avea mari îngrijorări şi credea că Kate trebuie să aibă un loc de muncă şi o identitate în sine înainte de a fi anunţată o logodnă”, citează Ok Magazine.

Pe de altă parte, Phil Dampier ( The Royal Observer ), susținea că Regina Elisabeta a II-a nu era convinsă că Ducesa de Cambridge ar fi avut interese sau hobby-uri: „Kate a fost prietena lui William timp de opt sau nouă ani înainte ca ei să se logodească şi să se căsătorească. A existat o fază în care părea că nu îşi dă prea mult interesul, într-adevăr. Regina a remarcat odată că Kate nu face prea multe„.

Ce pasiuni are Kate Middleton

Atunci când nu merge la întâlniri oficiale, Kate Middleton petrece timp alături de soțul ei, Prințul William, dar și alături de cei trei copii pe care îi au. Și, mai mult decât atât, Ducesa de Cambridge are o pasiune de care nu mulți știu, și anume gătitul! Chiar îi împlică și pe George, Charlotte și Louis într-ale gastronomiei!

sursă foto: arhivă VERDICT