News

De ce regretă prințul Harry interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey

hermina.hagianu
May 11, 2021 10:55 AM

În urmă cu ceva timp, Harry şi Meghan Markle au decis să se retragă din familia regală. De atunci însă, cei doi nu au parte de linişte din cauza momentelor tensionate care au avut loc între rude. Mai mult, recent s-a aflat motivul pentru care prinţul regretă destăinuirile pe care le-a făcut în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Despre interviul şocant pe care cei doi l-au acordat în urmă cu câteva luni s-a vorbit o lungă perioadă de timp. La acel moment, prințul Harry s-a simțit ”rănit și furios” pentru felul în care soția sa, Meghan Markle, a fost tratată,  însă, potrivit unui expert regal, acum regretă totul.

Duncan Larcombe, autorul cărții ”Prince Harry: The Inside Story”, a dezvăluit că ducele de Sussex are tendința de a acționa impulsiv. Totodată, acesta și-a amintit un moment în care prinţul a fost protagonistul unei scene care a avut loc în anul 2008 în care și-a ieșit din minți.

Acesta susține că prințul Harry a acționat impulsiv și în cazul interviului pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey. Pe lângă aceste dezvăluiri, expertul este de părere că nu va exista o împăcare între prințul Harry și William prea curând.

”El este un om dintr-o bucată, acționează în funcție de emoții. A văzut roșu în fața ochilor când a crezut că m-am furișat în curte și am avut o discuție tensionată, dar apoi, William a mărturisit că Harry s-a calmat, și-a cerut scuze și am mers la bere.”, a precizat el.

Prințul Harry, angajat în SUA. Cu ce se ocupă în prezent

Prinţul Harry și-a găsit în urmă cu câteva săptămâni un job! Ducele de Sussex s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley, acolo unde va lupta pentru sănătatea mintală a oamenilor care îi vor cere ajutorul, scrie CNN Business. Un purtător de cuvânt al prinţului Harry a confirmat informaţiile publicate, iniţial, de Wall Street Journal.

BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Pe site-ul web al companiei, Harry figurează ca parte a echipei de conducere, unde este descris drept „un veteran umanitar, militar, avocat al sănătăţii mintale şi ecologist”.

Harry a declarat în repetate rânduri faptul că vrea să se implice activ în îmbunătăţirea vieţii celor care au nevoie de ajutor. Ducele de Sussex consideră că, prin coaching, oamenii au acces la „posibilităţi nesfârşite de dezvoltare personală, conştientizare sporită şi o viaţă mai bună în general.”

 

 

Sursă foto: Arhivă Verdict