News

De ce s-a despărțit Anna Wintour de partenerul ei, Shelby Bryan

iulia.statie
October 28, 2020 14:25 PM

Se pare că Anna Wintour, în vârstă de 70 de ani și soțul ei, afaceristul Shelby Bryan, în vârstă de 74 de ani, s-ar fi despărțit după un mariaj ce a durat 16 ani. Aceștia formează un cuplu de peste 20 de ani, iar presa de peste oceane susține că cele două vedete au decis să își spună adio.

Pe aceeasi temaAnna Wintour - Povestea celei mai temute femei din lumea modei

Adevăratul motiv pentru care Anna Wintour și Shelby Bryan s-au despărțit

Ba mai mult, presa internațională scrie că Anna deja și-ar fi găsit fericirea în brațele altui bărbat, Bill Nighy. Aceștia sunt prieteni de mulți ani și au fost văzuți la multe evenimente împreună, iar, în luna ianuarie, Anna și actorul Nighy au luat cina la un restaurant din New York, iar o sursă susținea că Wintour părea mai fericită ca oricând și se bucura de companie, însă, zvonurile privind o relație între cei doi există de mulți ani deja, așa că nu este sigur că aceștia s-ar fi decis să ducă relația la un alt nivel.

Acum, Jerry Oppenheimer, autorul biografiei ‚Anna Wintour, FRONT ROW: The Cool Life and Hot Times of Vogue’s Editor In Chief’ a decis să vorbească despre despărțirea dintre editorul șef și partenerul său de mullți ani, făcând câteva dezvăluiri șocante.

Susținând cu a discutat cu mai multe persoane apropiate de Anna pentru a afla adevărul din spatele separării, acesta a vorbit cu Daily Mail și a povestit totul. „’Pentru că, din nou, s-a plictisit’, mi-a spus o sursă apropiată de ea.”, a început Jerry articolul.

„Din câte știu, Anna l-a părăsit pe Shelby așa cum l-a părăsit pe David, pur și simplu s-a plictisit de relații, nu contează cât de intime, așa cum se plictisește și de lungimea fustelor, de fotografii ce au ajutat-o și de asistenții ce nu s-au comporat destul ca niște sclavi.”, a zis acesta.

Anna Wintour și Shelby Bryan, despărțiti de mulți ani?

Mai mult, acesta susține că a discutat și cu alte persoane ce îi sunt apropiate, ce i-au dezvăluit: „Nu este o surpriză că Anna l-a părăsit. Se plictisește repede de oameni și cred că de asta a terminat relația cu Shelby. Există mereu două părți ale unei povești de dragoste și în relația cu Anna a devenit evident pentru Shelby că este greu să îi suporte ambiția, ea fiind o femeie a cărei viață se învârte în jurul Vogue și în lumea modei pe care o domină cu o mână de fier îmbrăcată într-o mânușă de catifea.”

Ba chiar, se pare că aceștia nu mai sunt împreună de mulți ani, dar, au preferat să își țină viața departe de ochii curioșilor. „Anna și Shelby nu au mai fost împreună de mulți ani, dar au preferat să țină despărțirea privată pentru ca fiecare să meargă pe drumul lui. Anna s-a plictisit și cariera ei mereu a avut prioritate.”

Cât despre fostul partener, afaceristul Shelby Bryan, publicația Page Six susține că acesta s-a întors la fosta soție, Katherine Bryan, femeia pe care a părăsit-o în 1998 pentru a forma un cuplu cu Wintour. Nu este clar încă dacă afaceristul s-a întors la fosta soție, ce și-a pierdut partenerul, pe Damon Mezzacappa, în 2015, dar surse apropiate susțin că nu ar fi cazul. „Katherine și Shelby au copii împreună și sunt prieteni. Atâta tot.”, a spus o sursă.