News

De ce s-a despărţit Lady Gaga de logodnicul ei? Motivele pentru care Bradley Cooper ar fi de vină

andreea voicu
February 22, 2019 12:58 PM

Lady Gaga și Bradley Cooper sunt protagoniștii filmului ”A Star Is Born” și se pare că timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat foarte mult.

Cei doi au fost de nedespărţit de fiecare dată când au apărut la evenimente mondene și le-au dat apă la moară celor care cred că este ceva între ei.

Mai mult de atât, în urmă cu nici două săptămâni, Lady Gaga s-a despărţit de iubitul ei, lucru care a dat şi mai mult curs speculaţiilor că solista s-ar iubi în secret cu colegul ei de platou, Bradley.

De ce s-a despărţit Lady Gaga de logodnicul ei? Motivele pentru care Bradley Cooper ar fi de vină

Lady Gaga şi Christian Carino au decis să rupă logodna, dar presa înternaţională scrie că aceştia sunt despărţiţi de mai multă vreme, iar motivul principal ar fi chiar Bradley Cooper, care i-a căzut cu tronc artistei.

„Pur si simplu nu a mai mers. Relatiile cateodata se termina. Nu exista nicio drama aici” a spus una dintre surse, adaugand ca cei doi s-ar fi despartit de ceva timp.

Totul a dat de bănuit când artista nu a mai purtat inelul de logodnă la decernarea premiilor Grammy, pe 10 februarie. În plus, Christian nu a venit împreună cu ea la premiile Grammy, aşa cum făcea la alte evenimente grandioase.

Lady Gaga si Christian Carino au început sa se întâlnească în februarie 2017, cei doi fiind zariti purtandu-se extrem de afectuos unul cu altul in timpul unui concert la Kings of Leon. Bradley Cooper este ‘luat’.  Din 2015, el se iubeşte cu modelul Irina Shayk, cu care are și un copil.

Sursa: cosmopolitan.com