News

De ce s-a despărțit Paris Jackson de iubitul ei, Gabriel Glenn, chiar după ce i-a făcut declarații de dragoste

iulia.statie
August 11, 2020 12:00 PM

La câteva ore după ce Paris Jackson i-a făcut declarații de dragoste iubitului său, Gabriel Glenn, iar aceasta a povestit că nu își imaginează viața fără el, cei doi s-au despărțit.

Pe aceeasi temaMotivul pentru care Paris Jackson a părăsit show-ul Dior

De ce s-au despărțit Paris Jackson și Gabriel Glenn

Deși fiica regretatului Michael Jackson a dezvăluit într-un episod din seria ‚Unfiltered’ că iubitul ei a învățat-o ce înseamnă dragostea, aceasta a decis să își ia adio de la partener. „Paris și Gabriel s-au despărțit, totul a fost amiabil și nu există ranchiună între ei. Relația pur și simplu nu mai era ca înainte și era timpul ca ea să treacă mai departe.”, a explicat o sursă în exclusivitate pentru HollywoodLife.

Nu doar că aceștia aveau o relație, ci formau și un duo muzical, dar acum, Paris își va continua viața solo. „Paris se simte bine și folosește acest timp pentru pasiunea ei, ce mereu a fost muzica. Ea este pozitivă și îi dorește ce este mai bun lui Gabriel. Paris abia așteaptă să lucreze la muzica ei și să se axeze pe ea în aceste momente. Este prea devreme să se gândească la o nouă relație, nu caută așa ceva acum.”

Ce declarații de dragoste făcea Paris Jackson

Totuși, decizia i-a șocat pe fani, pentru că vedeta explica în ‚Unfiltered: Paris Jackson și Gabriel Glenn: „Gabe a avut un impact uriaș asupra vieții mele și a inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Nu îmi pot imagina viața fără el. Gabe mi-a demonstrat că iubirea există, nu doar în filme. Și că nu este la fel de frumoasă ca în filme. Datorită lui nu mă simt singură.”

„Nu știu cum o să fie viitorul. Dar, există o persoană lângă care îmi doresc să cresc și să fiu o artistă mai bună. Nu pot face asta fără Gabe.”, a adăugat Paris.

„Este greu pentru Gabe pentru că show-ul a apărut iar ei nu mai sunt împreună. Un lucru bun este faptul că sunt buni prieteni. El este trist că totul s-a terminat, dar nu este nervos și încă îi este loial lui Paris, spune că o să o iubească mereu.”, a explicat sursa.