News

De ce s-a îndrăgostit Prințul Harry de Meghan Markle

iulia.statie
May 13, 2020 13:13 PM

De multe ori s-a discutat despre relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry, fiind deseori un subiect extrem de controversat. Încă de la început, părerile privind căsătoria lor au fost împărțite.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Prințul Harry s-a îndrăgostit de Meghan Markle pentru că seamănă cu mama sa!

Acum câteva luni, cei doi au decis să renunțe la titlurile regale și să se mute din Marea Britanie, pentru a-și începe o nouă viață în America. Totuși, înainte de toate acestea, Prințul Harry le trimitea o scrisoare celor de la Daily Mail și Mail on Sunday pentru a încerca să oprescă bullying-ul față de Meghan, dezvăluind că nu vrea să își privească soția ajungând ca mama sa.

Cu acestea fiind spuse, se pare că Meghan și Prințesa Diana sunt mult mai asemănătoare decât credeam, iar Paul Burrell, fostul majordom al Dianei, a confirmat această ipoteză.

Mai mult, el a spus care este motivul pentru care Prințul a ales-o pe Meghan, într-un interviu pentru publicația Closer. „Harry s-a căsătorit cu ea pentru că este la fel ca Diana. Ambele au luptat pentru principiile lor mereu, fără a fi ușor de influențat.”, a zis el.

Deși sunt asemănătoare, fostul majordom nu crede că s-ar fi potrivit neapărat. „Cred că ar fi ieșit scântei. Îmi imaginez două femei puternice, independente, cu opinii diferite, ar fi fost o bătălie între punctele lor de vedete.”, a spus el.

Însă există o diferență, mai cu seamă faptul că Meghan deja se afla în atenția presei, înainte de a avea o relație cu Prințul Harry. „Diferența este că Meghan are o strategie, pe când Diana era tânără și naivă. Diana a curtat presa în acei ani pentru că nu avea voce, iar încăpățânarea ei venea de la faptul că ținea la popor și credea că britanicii au dreptul de a cunoaște ce se întâmplă în spatele camerelor.”, a dezvăluit Paul.