News

De ce s-a însurat Justin Bieber cu Hailey Baldwin? Motivul e unul uluitor

andreea voicu
February 8, 2019 15:45 PM

Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au căsătorit în mare secret, însă abia acum artistul a făcut marele anunţ. De asemenea, solistul a mărturisit şi de ce s-a grăbit să o ia de nevastă pe Hailey.

El a explicat că s-a însurat, pentru ca să poată întreţine relaţii intime în termeni legitimi. În urmă cu ceva timp, Justin Bieber povestea că a făcut un legământ de celibat, dar totul s-a schimbat în momentul în care a cunoscut-o pe iubita lui.

De ce s-a însurat Justin Bieber cu Hailey Baldwin?

Justin Bieber şi Hailey Baldwin au fost protagoniştii unui shooting de excepţie pentru coperta revistei Vogue. Îndrăgostiţii s-au dezbrăcat de secrete şi au făcut mărturii incendiare.

Artistul de 24 de ani a spus că s-a abţinut de la sex, crezând astfel că această modalitate îl va face să se simtă mai aproape de Dumnezeu: ”Am simţit că este o condiţie mai bună pentru sufletul meu”. 

”Oamenii care fac sex nu au stimă de sine”, a mărturisit Justin Bieber.

Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cele mai bine plătite modele și a ajuns în atenția publicului în ultima perioadă datorită relației cu Justin Bieber.

Ea a scris pe Instagram că îşi doreşte ca în 2019 să fie mai deschisă.

„Adevărul este că indiferent cât de uimitoare poate părea viaţa privită din afară, mă lupt… mă simt nesigură, sunt fragilă, sufăr, am temeri, am îndoieli, am anxietate, mă întristez şi mă enervez”, a scris tânăra pe Instagram.