News

De ce s-a retras Avril Lavigne din viaţa publică

andreea voicu
September 9, 2018 19:06 PM

Solista Avril Lavigne este văzută din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. Motivul? Aceasta a vorbit recent despre diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu câţiva ani.

Pe aceeasi temaDe ce Prinţul William şi Kate Middleton nu vor publica fotografii cu Prinţul George din prima zi de şcoală

Avril Lavigne se confruntă cu boala Lyme, iar acest lucru a făcut-o să se retragă din viaţa publică. Într-o scrisoare adresată fanilor săi, cântăreaţa a făcut mărturisiri inedite.

De ce s-a retras Avril Lavigne din viaţa publică

Vedeta muzicii pop-rock, în vârstă de 33 de ani, al cărei nume era acum ceva timp pe buzele tuturor adolescenților, susține că a „acceptat moartea” după ce a fost diagnosticată boala Lyme, care i-a făcut corpul „să nu mai funcționeze” normal.

 

View this post on Instagram

 

I can’t wait for September ???✨⭐??chilling this weekend and prepping for my video shoot this week ! Fuck yasssss

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Ea a fost diagnosticată cu această boală în urmă cu 3 ani. Pe deasupra, ea a iniţiat şi o campanie şi care are ca scop informarea asupra acestei maladii.

”Cinci ani au trecut de când am lansat ultimul meu album. Am petrecut ultimii ani acasă, luptându-mă cu boala Lyme. Aceia au fost cei mai grei ani din viața mea, în timp ce duceam o bătălie fizică și psihică.

Am acceptat moartea în timp ce simțeam că trupul meu începea să nu mai funcționeze, simțeam că ma înec. Vreau să atrag atenția asupra bolii Lyme. Un singur gândac mi-a distrus viața. O să fac tot pentru a mă întoarce pe scenă, să călătoresc, să cânt cu voi, să muncesc din nou. Dar trebuie să-mi ascult corpul și să mențin o balanță sănătoasă, așa că fiți răbdători”, a povestit Avril Lavigne.

Sursa: The Sun