News

De ce s-au despărțit Mădălina Ghenea și Matei Stratan. Actrița a dezvăluit motivul

Verdict.ro
May 4, 2021 17:00 PM

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au trăit o poveste frumoasă de iubire, au devenit părinții unei superbe fetițe și aveau planuri de a se căsători, însă, aceștia au decis să își spună adio, vestea șocând pe toată lumea.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea a fost părăsită de iubitul miliardar! Familia lui nu o dorea

De ce s-au despărțit Mădălina Ghenea și Matei Stratan

Deși frumoasa brunetă nu a vrut să ofere până acum detalii, iată ca la trei ani de la despărțire, aceasta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a separat de tatăl fetiței sale.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul.”, scria Mădălina Ghenea pe social media acum ceva vreme, potrivit Viva!.

Mădălina Ghenea locuiește acum cu fetița ei în Italia. La trei ani de la despărțire, vedeta a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și tatăl micuței sale.

 „Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea.”, a explicat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

Ce bărbat își dorește Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a avut relații cu actori cunoscuți de la Hollywood, cum ar fi Gerald Butler și Leonardo DiCaprio, dar, chiar dacă bruneta a cunoscut atât iubirea, cât și eșecul în dragoste, aceasta a rămas pozitivă și așteaptă să găsească bărbatul potrivit pentru ea.

„Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită.”, a continuat frumoasa brunetă.

Mădălina Ghenea este în prezent singură, după ce s-a despărțit de Leonardo Maria Del Veccio, fiul unui miliardar italian.