News

De ce s-au despărțit Vanessa Hudgens și Austin Butler după 9 ani de relație

iulia.statie
January 24, 2020 14:32 PM

După 9 ani de relație, Vanessa Hudgens s-au despărțit, iar toată lumea s-a întrebat care a fost motivul ce a cauzat această separare șocantă. Iată că într-un final, adevărul a ieșit la iveală.

Pe aceeasi temaAdele divorţează de tatăl copilului său, după 3 ani de căsnicie

Este greu să ai o relație cu cineva pe care abia îl vezi. Acesta a fost motivul ce a cauzat despărțirea dintre cei doi. Aceștia au momentan proiecte ce îi țin departe foarte mult timp.

Vanessa a stat foarte mult timp departe de L.A., pentru filmările ‚Bad Boys for Life’, ce au avut loc în Atlanta și ‚The Knight Before Christmas’ din Canada și Irlanda. În iulie 2019, a fost anunțat că Austin a primit rolul într-un film biografie al lui Elvis Presley, depășindu-i pe Harry Styles, Ansel Elgort și Miles Teller.

De ce s-au despărțit Vanessa Hudgens și Austin Butler după 9 ani de relație

„Au petrecut extrem de mult timp despărțiți, acesta a fost motivul ce a dus la despărțire. Vanessa a fost foarte ocupată, abia a trecut pe acasă, iar Austin la fel. Acesta filmează în Australia și trebuie să stea acolo câteva luni. Ei sunt extrem de fericiți când sunt împreună. Dar când sunt departe, atunci lucrurile devin complicate.”, a explicat o sursă în exclusivitate pentru HollywoodLife.

„Au mai avut perioade de genul, însă de data aceasta nu au mai reușit să treacă peste. Este trist pentru că ei se iubesc cu adevărat. Dar aceasta este realitatea din industrie, este greu să menții o relație.”, a adăugat sursa.

Primele vești privind despărțirea lor au luat cu asalt internetul pe 14 ianuarie. La o săptămână distanță, Vanessa a fost fotografiată alături de Kyle Kuzma. Cei doi erau împreună la o întâlnire romantică.

„Austin este extrem de matur și nu se va speria pentru că ea iese din nou la întâlniri. S-au despărțit, iar Vanessa este o femeie foarte frumoasă. Bineînțeles că bărbații își vor dori să iasă cu aceasta. Nu înseamnă că nu este rănit, dar nu vrea să audă despre aceste lucruri.”, a continuat aceeași sursă.

„Austin și Vanessa s-au iubit foarte mult și încă se respectă, însă carierele și distanța au intervenit între ei. Este trist, dar trebuia să se întâmple așa ceva. Ambii sunt foarte maturi și acceptă faptul că s-au schimbat.”, a zis sursa.